trends

Dit is de trendkleur van 2018

Maak kennis met dé kleur van 2018. Een rustgevende en warme kleur, de kleur die we meer dan graag terugzien in minstens één ruimte van het huis. De kleur luistert naar de naam Heart Wood en heeft - echt waar - subtiele roze tonen. Wij zijn in love!

Wát een fantastisch nieuws! Echte vakmensen met een waanzinnig goede smaak. Dat blijkt uit de nieuwe trendkleur van 2018. Let me introduce you Heart Wood. Met heel fijne subtiele roze tonen is er gekozen voor deze kleur omdat Flexa ons "weer in contact wilt laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur." Als het aan ons ligt een vernieuwende kleur met een modern randje en perfect te combineren met andere kleuren én verschillende (woon)stijlen.

Bij de kleur roze denken veel mensen aan een lieve kleur en romantiek, maar het wordt juist een stuk spannender wanneer je deze kleur combineert met diep groen of koele blauwtinten. Het Heart Wood roze springt er dan uit en laat je interieur tot leven komen. Houd je meer van warmte en zachte kleuren? Combineer de kleur van het jaar dan met aardse tinten zoals cacao- en klei tinten.

cc L: Lady/Jotun R: Flexa
cc L: Lady/Jotun R: Flexa

Benieuwd geworden naar de interieur trends van 2018? Bekijk ze in het online magazine!