3x onze favoriete interieurtijdschriften van Readly

3x onze favoriete interieurtijdschriften van Readly

Er is niks fijner dan met dit slechte weer op de bank een tijdschrift te lezen. Ben je een groot fan van (interieur-)tijdschriften? Abonneer je dan op Readly, een app waarbij je onbeperkt toegang hebt tot meer dan duizenden tijdschriften.

Heb je weleens gehoord van de app Readly? Het is dé app waarop je wel duizenden Nederlandse en buitenlandse tijdschriften online en offline kunt lezen op je telefoon of tablet. Elke maand heb je de keuze uit de nieuwste edities van verschillende soorten tijdschriften – waaronder dus ook interieurtijdschriften! Naast interieurtijdschriften kun je ook nog onder andere kiezen uit een breed scala aan tuinbladen, modetijdschriften, entertainmentbladen, autobladen en wetenschapstijdschriften. Het maakt niet uit welk genre je het liefst leest, er is voor ieder wat wils!

Onbeperkt tijdschriften lezen met Readly

Voor inspiratie lezen wij bij Biano veel interieurtijdschriften, maar al dat papier is natuurlijk niet zo goed voor het milieu. Daar heeft Readly wat op bedacht. Via deze app kun je namelijk duizenden tijdschriften onbeperkt digitaal lezen voor slechts €9,99 per maand. Al je favoriete tijdschriften heb je zo gemakkelijk bij de hand op je telefoon of tablet, zowel online als offline. Niet alleen de nieuwste edities staan in de app, je kunt ook voorgaande uitgaves lezen én je hebt tijdschriftcollecties tot je beschikking uit wel 23 landen. Oftewel, genoeg favoriet leesvoer om jouw dagelijkse me-time in te plannen! Wij hebben om te beginnen onze 3 favoriete tijdschriften (die via Readly aangeboden worden) voor je op een rijtje gezet plus een dosis fijne interieurinspiratie. P.S: de eerste maand mag je al deze tijdschriften lezen voor maar €0,99!

Vogue Living NL

Het prachtige modeblad Vogue ken je waarschijnlijk al, maar bij de woonspecial Vogue Living staat interieur centraal. Het magazine staat vol met extraordinaire huizen, luxueuze woonmerken, up-market woontrends en inspirerende bewoners. Het Vogue Living team reist voor hun wooninspiratie de hele wereld over op zoek naar unieke interieurs met een persoonlijk randje. In het najaar nummer kun je binnenkijken in een loft in New York, een glazen huis in Johannesburg en het huis van Arie Boomsma en zijn gezin. 


Sfeerbeeld Vogue Living

ELLE Decoration NL

ELLE Decoration is hét woontijdschrift van ELLE boordevol interieur- en designinspiratie. In het magazine vind je de nieuwste interieurtrends en het meest stijlvolle nieuws op het gebied van kunst, design en architectuur. De titel richt zich op trendsettende en invloedrijke wereldburgers die gek zijn op interieur. Via Readly heb je keuze uit verschillende edities van ELLE Decoration uit diverse landen, dus je kunt eindeloos veel interieurinspiratie opdoen. Sfeerbeeld ELLE Decoration

Scandinavian Living

De Scandinavische interieurstijl is helemaal van dit moment en het magazine Scandinavian Living toont de laatste trends op het gebied van Scandinavische architectuur, design, lifestyle en interieur. Het tijdschrift vertegenwoordigt alles waar Scandinavië bekend om staat, zoals kwaliteit, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Met Scandinavian Living dompel je je volledig onder in de wereld van Scandinavisch wonen en kun je jouw huis een Scandinavische make-over geven. Het oktober nummer staat vol met inspiratie voor houten meubels, een artikel over kleurenwetenschap en inspirerende droomhuizen. Are you in?


Sfeerbeeld Scandinavian Living
Wil jij ook onbeperkt toegang tot de tofste tijdschriften? Ga dan naar de website van Readly. Heel veel leesplezier!