Over Biano

Mooi wonen begint bij Biano

Biano is een home & living platform met de visie dat iedereen mooi kan wonen. Wij zijn hét platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of op zoek is naar de mooiste woonitems. Om een zo uitgebreid mogelijk overzicht te kunnen bieden van de mooiste interieur collecties, werken wij dagelijks met tientallen verschillende webshops samen. We richten ons voortdurend op het ontwikkelen van de nieuwste technologieën, zodat jij slim en eenvoudig de mooiste producten kunt vinden bij één van de aangesloten webshops. Of je nu op zoek bent naar de meest populaire meubels, tegen de beste prijzen en in jouw favoriete interieurstijl, of een product dat eruit ziet als jouw droom meubelstuk dat je eerder in de galerij van je telefoon hebt opgeslagen: wij helpen je.

Ons doel is om middels de nieuwste technologieën een compleet nieuwe manier van het (online) shoppen van meubels en woondecoratie mogelijk te maken. We willen dat je op een slimme manier jouw favoriete woonitems eenvoudig en snel kunt vinden. We blijven dan ook continue op zoek naar nieuwe inspiratie, mogelijkheden en trends om onze technologieën te blijven ontwikkelen.

"Ons doel is om middels de nieuwste technologieën een compleet nieuwe manier van het (online) shoppen van meubels en woondecoratie mogelijk te maken."

Zoeken op afbeelding

Met onze Image Search upload jij heel eenvoudig en snel een afbeelding van een items waar jij naar op zoek bent en tonen wij je ditzelfde product of vergelijkbare producten die op voorraad zijn voor verschillende prijzen.

Vergelijkbare producten aanbevelen

Voor elk product adviseren wij vergelijkbare varianten, zodat je altijd een aankoop kunt doen, zelfs als jouw oorspronkelijke product uitverkocht is.

Slim sorteren

In het aankoopproces zijn vaak duizenden andere consumenten jou al voorgegaan. Op basis van eerdere aankopen kun je bij ons meest populaire producten op onze eerste categoriepagina's snel terugvinden.

Persoonlijk aanbod

We zullen je, indien gewenst natuurlijk, persoonlijk adviseren over relevante producten waarin je - tijdens jouw eerdere online zoektochten - al eerder interesse in hebt getoont.

Handige filters

Door gebruik te maken van onze slimme filters sorteer je eenvoudig en snel jouw favoriete producten uit het volledige productoverzicht - volledig afgestemd op jouw voorkeuren.

Geavanceerde analyses

We kunnen een grote hoeveelheid gegevens analyseren, zodat jouw aankoopproces zo eenvoudig mogelijk kan verlopen.

Internationaal

Biano heeft zijn oorsprong gevonden in Tsjechië. Daarnaast is het platform actief in Slowakije, Roemenië, Brazilië en sinds begin 2017 ook in Nederland. In de toekomst zullen veel landen nog volgen.

Tsjechië

Slowakije

Nederland

Roemenië

Brazilië

Hongarije

Portugal

Griekenland

Italië

Ons team

Achter de schermen van Biano.nl bevindt zich een ambitieus en enthousiast team van diverse specialisten. Iedere dag opnieuw zijn wij, met passie voor interieur en e-commerce, op zoek naar nieuwe ideeën over de manier waarop mensen hun huis mooi kunnen inrichten.

Miroslav Petruf

Content specialist