Mooi wonen begint bij Biano | Biano

Mooi wonen begint bij ons

Wil je je interieur een restyling geven, ben je aan het oriënteren voor een toekomstige verbouwing of gewoon op zoek naar de mooiste woonitems voor je huis? Biano is hét woon & living platform waar je alles onder één dak vindt!

Shoppen voor binnen & buiten

In ons ruime aanbod vind je de leukste lampen, woonaccessoires, meubels maar ook planten en producten voor je tuin. Door onze handige filters te gebruiken, kun je eenvoudig sorteren en vind je altijd het item waar je naar op zoek bent bij één van de aangesloten webshops. TIP: Via een persoonlijk profielprofiel bewaar je jouw favoriete items in een wishlist!

Onze partners

Om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te kunnen bieden werken wij samen met verschillende woonshops. Zo kunnen we jou het overzicht bieden van het grote online aanbod interieur items!

Debijenkorf
Dille kamille
Flinders
Fonq
Home 24
Kwantum
Made.com
Otto
Vtwonen
Wehkamp

Internationaal

Biano heeft zijn oorsprong gevonden in Tsjechië. Daarnaast is het platform ook actief in Slowakije, Roemenië en sinds begin 2017 in Nederland. Maandelijks wordt Biano in Europa al door meer dan 2,5 miljoen bezoekers gebruikt.

Tsjechië

Slowakije

Nederland

Roemenië

Brazilië

Het Biano team

Denise Swaagman

General manager

Aart Wallet

Online marketeer

Arno Mulder

SEO specialist

Milou Derckx

SEO content marketeer

Merel Duit

Junior webredacteur

Bianca Vrind

Category manager