Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn een vooruitstrevende (technologische) start-up die de wijze waarop consumenten meubels en decoraties kopen verandert. We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die mee willen denken over de manier waarop we de gebruiker dichter bij zijn of haar droomhuis kunnen brengen.

Elke dag werken we met machine learning en kunstmatige intelligentie-technologie, verbeteren we de categorisering van producten en zoeken we naar nieuwe partners om mee samen te werken. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om ons te concentreren op de eindgebruiker. We willen dat Biano.nl overal en altijd (online) zichtbaar is en we streven naar een platform dat écht voordelen voor de consument biedt.

Ons doel is “rocket growth”: iedereen in ons bedrijf heeft de kans om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te beïnvloeden. Bij ons voelt iedereen die buiten de kaders denkt, zijn mening graag deelt, zich wilt blijven ontwikkelen en niet alleen standaard werkzaamheden wilt uitvoeren, zich als een vis in het water. Tot dusver zijn we actief in 8 landen (CZ, SK, HU, NL, RO, BR, PT, GR) en er staat verdere uitbreiding op de planning.

"Bij ons voelt iedereen die buiten de kaders denkt, zijn mening graag deelt, zich wilt blijven ontwikkelen en niet alleen standaard werkzaamheden wilt uitvoeren, zich als een vis in het water."

Snacks, fruit, de lekkerste cappuccino's en dagelijks een vega(n) lunch

Een combinatie van vrijheid en verantwoordelijkheid - flexibele werktijden en/of thuiswerken is altijd mogelijk

Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s

Ervaringen uit andere projecten van de succesvolle holding Comparison Services

Vrijdagmiddag borrels

Een leuk salaris

Onze organisatie

IT

Automatisering is the key voor onze IT-afdeling - die zich in Tsjechië bevindt. We zorgen ervoor dat de markt snel en betrouwbaar werkt. De meeste van onze technologieën ontwikkelen we zelf, in eigen beheer. We combineren traditionele- met moderne methodologieën, zijn niet bang voor cloud- of lokale oplossingen en omarmen Terraform en Ansibl.

Content

Onze creatieve duizendpoten uit het content-team zijn verantwoordelijk voor de dynamische planning van alle redactionele activiteiten: voor zowel de website, de app als alle (social media) marketing campagnes. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van Biano.nl geinspireerd raken met relevante content via diverse online kanalen.

Category management

Het optimaliseren van een volledige online productcatalogus is de taak van de category managers. We werken dagelijks met verschillende categorisering-tools, waarbij we ons hand niet omdraaien voor technische optimalisaties. Om een zo’n optimaal mogelijk online assortiment te realiseren zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van de inhoud, de standaardinstellingen en de filters van onze tientallen (sub-)categorieën.

SEO

De belangrijkste taken van het SEO-team zijn de online zichtbaarheid en het aantal organische bezoekers te vergroten. We streven ernaar om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen, de populariteit van onze site te vergroten en om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Business development / Sales

Het business development team bouwt relaties op met nieuwe partners; onderhoudt bestaande samenwerkingen en optimaliseert voortdurend hun resultaten. We helpen partners ook om uit te breiden naar andere landen, we adviseren over de implementatie van onze tools en de inzet van marketing.