Biano.nl - Mooi wonen begint bij Biano

Mooi wonen begint bij ons

Wil je je interieur een restyling geven, ben je aan het oriënteren voor een toekomstige verbouwing of gewoon op zoek naar de mooiste woonitems voor je huis? Biano is hét woon & living platform waar je alles onder één dak vindt!

Laat je inspireren

Soms zijn keuzes maken voor jouw huis lastiger dan je denkt. Om je op weg te helpen vind je in ons online magazine interessante content vol tips & tricks, binnenkijkers, woontrends, winacties, advies en handige lijstjes.

Om het je nog makkelijker te maken, verzamelen wij speciaal voor jou in onze shopguide de mooiste trends en thema’s met de daarbij matching producten, zodat je die direct online kunt shoppen!

Shoppen voor binnen & buiten

In ons ruime aanbod vind je de leukste lampen, woonaccessoires, meubels maar ook planten en producten voor je tuin. Door onze handige filters te gebruiken, kun je eenvoudig sorteren en vind je altijd het item waar je naar op zoek bent bij één van de aangesloten webshops.

TIP: Via een persoonlijk profielprofiel bewaar je jouw favoriete items in een wishlist!

Onze partners

Om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te kunnen bieden werken wij samen met verschillende woonshops. Zo kunnen we jou het overzicht bieden van het grote online aanbod interieur items!

Internationaal

Biano heeft zijn oorsprong gevonden in Tsjechië. Daarnaast is het platform ook actief in Slowakije, Roemenië en sinds begin 2017 in Nederland. Maandelijks wordt Biano in Europa al door meer dan 2,5 miljoen bezoekers gebruikt.

Biano v zahraničí

Het Biano team

Denise Swaagman

General manager

Aart Wallet

Online marketing

Arno Mulder

SEO specialist

Milou Derckx

SEO & Marketing

Claire de Jong

Online marketing

Zofia Janssen

Content & Marketing