Deze 12 interieur musthaves van MOOS en Vestbjerg zijn onmisbaar dit najaar

Deze 12 interieur musthaves van MOOS en Vestbjerg zijn onmisbaar dit najaar

De herfst is begonnen en er zijn weer veel nieuwe interieur collecties online te koop. Bij fonQ vind je alles voor een nieuwe inrichting van je huis. Ken je de merken MOOS en Vestbjerg al? Wij laten je onze 12 favorieten van deze interieurmerken via fonQ zien!

Plunder je spaarrekening en maak een wishlist, want de woonmaand is begonnen en die wil je niet aan je voorbij laten gaan. Op de website van fonQ kan je eindeloos interieurinspiratie op doen en vandaag laten we jou onze favorieten zien van MOOS en Vestbjerg. Beide labels hebben trendy en betaalbare collecties en hebben heel veel moois te bieden voor in huis. Welk item krijgt bij jou zeker een plekje in huis?

Een urban loft met landelijke sfeer? Ga voor MOOS

Kan jouw interieur met het najaar in zicht een industriële touch gebruiken? Snuffel dan eens rond in de nieuwe collectie van MOOS! MOOS is namelijk een merk met stoere interieurartikelen -  bestaande uit robuuste materialen en rauwe kleuren. Door het mixen & matchen van deze materialen en kleuren creëer je in een handomdraai een industriële maar ook landelijke sfeer in huis. Juist de combinatie van stoer en warm past helemaal binnen de najaartrends van 2019.

Sfeerbeeld MOOS

Leren meubilair

De collectie van MOOS bestaat grotendeels uit leren meubels, zoals barkrukken, stoelen en fauteuils in voornamelijk donkere kleuren (denk aan: bruin en zwart). Deze leren meubels zijn een perfecte toevoeging voor in jouw eigen urban loft! Bij een industrieel interieur staan deze robuuste materialen – waaronder leer - namelijk centraal en zijn kenmerkend voor de sfeer in huis.  Plaats niet te veel industriële meubels in een ruimte, maar probeer juist gebruik te maken van enkele opvallende eyecatchers (zoals onze favorieten hieronder). De warmte in huis creëer je door te kiezen voor warme verlichting en door zachte materialen en kleuren toe te voegen. Het contrast van een cognac leren bankje met een roze, fluwelen sierkussen is hét voorbeeld van een industrieel interieur met een soft touch!

Kies voor hout

Naast de populaire leren meubels kenmerkt MOOS zich ook door haar assortiment van hout. MOOS heeft namelijk diverse houten meubels, waaronder kasten, eettafels en dressoirs die perfect samengaan met hun leren woonitems. Het interieurmerk gebruikt verschillende soorten hout, zoals eikenhout, dennenhout en teakhout en zo heeft ieder houtsoort haar eigen charme. Kies je ervoor om je hele interieur met een bepaalde houtsoort in te richten of ga je eerder voor een stoere combinatie? In ieder geval mag je de bijzettafel met visgraatmotief niet vergeten!

Met Vestbjerg kies je voor eenvoud met een luxe touch

Ben jij Vestbjerg al eerder voorbijgekomen in je zoektocht naar meubels of woonaccessoires? Mocht je van een Scandinavische woonstijl houden, dan kan dit interieurmerk niet ontbreken op jouw lijst! Met Vestbjerg haal je namelijk stuk voor stuk een Scandinavische parel in huis. De collectie is geïnspireerd door onze Noorderburen en bestaat voornamelijk uit lichte en frisse kleuren. De woonitems zijn door hun eenvoud zowel tijdloos als stijlvol en zijn daarom ideaal voor een minimalistische en moderne uitstraling - met een luxe touch - in huis.

Sfeerbeeld Vestbjerg

Clean interieur met wit

Wit is een kleur die vrijwel overal bij past en zorgt voor een rustige basis. Vestbjerg weet dat maar al te goed en heeft veel mooie witte meubels in de collectie. Alleen hoe kun je deze witte meubels het beste combineren zonder dat het saai wordt? Als je kiest voor witte stoelen dan kun je deze met bijvoorbeeld een houten of gekleurde tafel combineren voor een speelse twist in het interieur. Witte bijzettafeltjes kun je bijvoorbeeld combineren met gekleurde woonaccessoires of met gezellige planten of bloemen. Met de kleur wit kun je in ieder geval alle kanten op en zal je nog jarenlang plezier van hebben!

Voeg kleurrijke woonaccessoires toe

Door wat kleur toe te voegen aan je minimalistische Scandinavische interieur, kun je eenvoudig sfeer in je ruimte creëren. Ook aan sfeervolle woonaccessoires heeft Vestbjerg namelijk gedacht. Gebruik verschillende accessoires van Vestbjerg, zoals plaids en sierkussens, of kies voor een gekleurde fauteuil of vloerkleed als echte eyecatcher. Als je de inrichting zo minimalistisch mogelijk wilt houden, kun je ervoor kiezen om slechts één of twee effen kleur(en) als basis te nemen. Deze zachte kleur(en) laat je dan steeds weer opnieuw in je woonaccessoires terugkomen, waardoor je op een subtiele manier toch kleur toevoegt aan de ruimte.

Wil je meer zien van de collecties van Moos en Vestbjerg? Kijk dan hier