trends

Dé muurdecoratie trends van nu

Ben je op zoek naar nét dat beetje extra op je muur? Een echte eyecatcher waardoor je muur er weer uitziet als nieuw? Wij hebben de allerleukste trends op het gebied van muurdecoratie verzameld. Check it out!

FonQ

Als we denken aan muurdecoratie, komen we al heel snel uit bij een schilderij. Natuurlijk zijn er nog véél meer opties. De trend van hoe groter, hoe beter zien we steeds meer terug in de woonkamers. Een grote lege muur in één keer pimpen met muurdecoratie. Al enthousiast geworden? We gaan alle trends nu met je doornemen, zodat jij weer helemaal op de hoogte bent!

1. Hoe groter, hoe beter

Deze trend is wel echt heel handig! Als je al weken inspiratieloos naar die lege, veel te grote muur aan het staren bent is dit dé oplossing. Een print om verliefd op te worden, die ook nog eens bijna je hele muur bedekt. De wandsystemen worden geleverd met losse, in elkaar geschoven kaarten. Ben je de print zat? Dan wissel je deze toch gewoon om voor een andere. Wow! Voor welke print ga jij?

cc L: Wehkamp R: De Bijenkorf
cc L: Wehkamp R: De Bijenkorf

2. Stapelen maar

Kastjes en plankjes vol decoratie, we love it. Maar wat pronkt er nu op jouw muur als er zóveel keuze is? Of je kiest voor een wandrek, wandplank of wandkast, fantasie is alles wat je nodig hebt! Indelen hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn met deze tips.

TIP / Hang je wandplanken op met leren dragers voor een stoer, industrieel effect!

cc L: Zen Lifestyle R: FonQ
cc L: Zen Lifestyle R: FonQ

3. Yes, Quotes!

Wie is er niet gek op een inspirerende quote? Een spreuk waardoor je de rest van de dag weer aan kunt. Wij zijn in ieder geval fan! Deze quotes en wijsheden verspreiden we natuurlijk het liefst de hele dag met iedereen die we tegenkomen. Gelukkig is er nu een perfecte manier om je huis vol te strooien met je favoriete quotes: Letterborden en lichtboxen! Echte blikvangers aan de muur die zéker de aandacht zullen trekken. Welke quote kies jij?

cc L: Wehkamp R: FonQ
cc L: Wehkamp R: FonQ

Zeg maar dag tegen die saaie witte muur! Welke trend kies jij?