Top 5 populairste gekleurde stoelen bij Biano

Top 5 populairste gekleurde stoelen bij Biano

Gekleurde stoelen zijn on trend. En of we het dan hebben over een eetkamerstoel, een fauteuil, een kuipstoel of een barstoel: kleur geeft een speelse twist aan jouw interieur. Benieuwd wat de top 5 gekleurde stoelen op Biano is?

De één is er weg van, de ander verafschuwt het: kleur in huis. En jij? Ben jij fan van gekleurde stoelen? Mocht je nou inderdaad niet vies zijn van wat kleur in het leven, dan heb je nu het juiste artikel voor je. In dit artikel lees je welke stoelen tot nu toe het meest bekeken zijn en dus het meest populair waren. 

1. De gekleurde eetkamerstoelen 'Vera'

Met stipt op één staan de gekleurde eetkamerstoelen van het merk Eleonora Meubelen. En dan met name de blauwe versie is razendpopulair (al mag de cognac versie er wat ons betreft ook zeker wezen!). Dit praktische en betaalbare toppertje heeft een metalen frame en een zitting van kwalitatief, glanzend kunstsleer dat in horizontale banen gestikt is. Hierdoor krijgt de eetkamerstoel een heerlijke klassieke uitstraling.  Als je een industriele of moderne interieurstijl hebt, dan zit je met de Vera helemaal goed! Of heb jij 'm toevallig al in je huis staan?

2. De By-Boo Fauteils 'Vice'

Na een lange dag kom je toch helemaal tot rust met deze comfortabele en mooie By-Boo fauteuils? Deze retro stoel is in het roze, blauw, groen of grijs te bestellen. Oké, eerlijk toegegeven de grijze 'Vice' valt misschien niet direct onder de categorie 'gekleurde stoelen', maar toch vonden wij het de moeite om ook deze stoel even te noemen. En grijs is in the end toch ook een kleur? De 'Vice' stoelen van By-Boo zijn bekleed met veloursstof en hebben een heerlijk comfi, zachte zit. De schuimvulling van de fauteils maken het zitcomfort helemaal compleet. Verder heeft de stoel, net zoals zijn voorganger, ook een frame van metaal en ook een klassieke uitstraling. Zak lekker weg in deze stoel terwijl je tv-kijkt of een spannend boek leest!

3. De MOOS Leon Eetkamerstoel

Ook de elegante en frisse stoelen van het Nederlandse merk MOOS gaan als warme broodjes over de toonbank. Het eenvoudige design van de kunststof kuipstoel is een aanwinst voor het oog, maar heeft nog een extra verrassing: de achterkant van de stoel heeft namelijk een hippe en subtiele schubben patroon. Doordat de stoel geen armleuningen heeft, schuif je hem gemakkelijk onder de eettafel. Functioneel en stijlvol!

4. Amsterdam velvet fauteils

And what about de comfortabele velvet loveseats uit de Amsterdam-collectie van SissyBoy? Niet verkeerd, toch?! Deze stoelen zijn in talloze kleuren uitgevoerd, zoals taupe, roze, blauw, okergeel of zelfs in bloemenprint! Genoeg keuze wat betreft de kleur, in ieder geval. De fauteuil heeft dankzij het zachte, velvet materiaal een luxe uitstraling en dan hebben we het nog niet eens over het zitcomfort gehad! Gevaarlijk wel, je komt er namelijk niet meer uit en de uurtjes zullen in deze heerlijke velvet stoel voorbij vliegen.

5. OMG velvet stoelen

En dan hebben we ten slotte nog onze favoriete OMG'ies! Ook deze stoelen van Zuiver zijn zo comfortabel dat je er bijna niet meer vanaf komt als je eenmaal gaat zitten! Zowel de rugleuning als de zitting zijn namelijk voorzien van carréstiksel en zo gevormd dat je lichaam optimaal - tijdens het zitten - ondersteund wordt. De OMG bestaat in zes kleuren, dus je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over of jouw favo kleur er wel tussen zit!

En? Welke gekleurde stoel had jij al langere tijd in het vizier? Of zijn basic kleuren toch meer jouw ding?