trends

Dit zijn de interieur trends van 2017

Wat zien de trendwatchers dit jaar graag in ons interieur en benieuwd wat de musthaves dit jaar zijn? Kenmerkend voor de woontrends van 2017 zijn de woorden geometrisch, lef, groen en luxe.

Als het aan ons ligt veranderen we ieder seizoen ons interieur en nu de zon weer gaat schijnen kriebelt het meer en meer. Het is tijd om de trends van vorig jaar achter ons te laten en om die reden hebben we de interieurtrends voor dit jaar voor je op een rijtje gezet. Waar kunnen we echt niet omheen? Lees even mee.

                                                     Boho chic

Aardse kleuren, nonchalant en felle uitspattingen staan symbool voor de Hippie-stijl. Het draait bij deze trend vooral om de Boheemse prints en patronen. Denk aan bloemen, natuurlijke materialen en vrolijke kleuren. Ben je op Ibiza geweest? Dan ben je waarschijnlijk ook verliefd op het exotische tintje in zowel je kleding als interieur!

                                                       Denim drift

Alles wat grijsblauw, donkerblauw en grijs/groen is valt onder de Denim Drift woontrend. We begrijpen dat een kleine ruimte hierdoor nóg kleiner lijkt, dus ik raad je aan om een eyecatcher in deze kleur aan te schaffen. Een stoere fauteuil of één geverfde muur en je huiskamer voelt al anders. Ook heel mooi te combineren met Scandinavische woonaccessoires!

                                                 Geometrische prints

Geometrische prints. Noem het de grafische lijnen of geometrische prints, ik noem het graag Art Deco van de toekomst. De prints zijn in de basis de grondleggers geweest voor de bekende stijl Art Deco, maar ook dat verandert mee met de tijd.

                                                              Kurk

Je kunt een hobby wijnkurken sparen beginnen, maar dat bedoelen we niet. Kurk is een stijlvol en warm materiaal waarmee je veel sfeer creeërt. Decoreer de muur met kurken accessoires, plaats een stalen bank met kurken zitting in de hal of houd je het liever subtiel? We hebben de mooiste woonaccessoires van kurk. TIP: heb je een gehorige woning? Kurk verbetert de akoestiek!

                                                      Urban jungle

We zagen deze trend in 2016 al opkomen, maar ook dit jaar omarmen we alles wat groen is. Kamerplanten, cactussen, maar vooral ook jungle prints op de muur (in de vorm van behang bijvoorbeeld) en beddengoed blijft mega hip. Green happines it is!

Welke trend past het beste bij jou?