trends

Dit zijn dé behangtrends van dit moment

Krijg je de lentekriebels te pakken en wil je daardoor je huis opfrissen? Ben je die witte muur nu helemaal zat of heeft je kind een muurtekening gemaakt met waterdichte stift? Dan zijn de behangtrends voor 2017 een uitkomst voor jou!

Welke trends gaan we dit jaar veel zien als het gaat om behang? Blijft het bij marble prints, worden het pastel tinten of zullen we veel Denim Drift op de muren zien? Begin oktober werd door Flexa de kleur Denim Drift uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2017. De blauwegrijze kleur zien we onder andere terug in stoffen voor zowel gordijnen en meubilair, in behang en in accessoires. 

Op #1 staat de trend Denim Drift. Bij het zien van deze kleur is het lastig om er een naam aan te geven. Houd het maar op blauwgrijs en alles er tussenin. Het belangrijkste is dat de kleur goed te combineren valt met verschillende woonstijlen. Experimenteren dus!

We love patterns! De polkadot stip is weer terug, maar we zien dit jaar ook graag grafische prints op de muren. Het doet me denken aan Art Deco, maar dan van de toekomst. Een goede voor plek #3 in dit lijstje!

Ook zin in een nieuw behangetje op de muur? Check hier het assortiment met mooie wallpapers!