trends, inspiratie

Benieuwd naar de 5 mooiste badkamer stijlen?

Is jouw badkamer aan een refreshing toe, maar ietwat inspiratieloos wat betreft de badkamer stijl? Om jou te helpen heeft Biano.nl de 5 mooiste badkamer stijlen op een rijtje gezet om je een richtlijn te geven in de wirwar van verschillende stijlen.

Amberinteriordesign

Je begint en eindigt je dag in… de badkamer. Oftewel: een mooie badkamer is belangrijk. Maar voor welke stijl ga je? Er is namelijk ontzettend veel aanbod, je wilt dat je badkamer zowel trendy als tijdloos is én je badkamer moet een oase van rust zijn. Gelukkig zijn de badkamerkenners van soak heerlijk up-to-date wat betreft de trends. Dus maak je borst maar nat (get the pun?!) voor de 5 mooiste badkamerstijlen!

1. De design badkamer

Hoewel natuurlijk geen enkele design badkamer hetzelfde is, kenmerken de badkamers zich vaak door hun minimalistische stijl. Dit in combinatie met design sanitair, mooie tegels, strakke lijnen en luxe badkameraccessoires. Voorbeelden van design sanitair zijn bijvoorbeeld een luxe handoekradiator of - jawel - een prachtig vrijstaand bad. En zeg nou zelf: wie wil nou niet een eigen privé welness thuis?


Shop hier items die passen in de design badkamer »

2. De fancy marmeren badkamer

Marmer straalt luxe uit en wordt tegenwoordig steeds populairder in de woonwereld. Je kunt bijvoorbeeld voor marmeren badkamermeubels of –accessoires gaan, maar hoe mooi zijn deze marmeren tegels (van het voorbeeld hieronder)? En dan hebben we het nog niet eens gehad over die prachtige en ruime inloopdouche: alsof je onder een waterval doorloopt. 

Bekijk hier de items voor een marmeren badkamer »

3. Landelijke badkamerstijl

Landelijke badkamers zijn dé plek voor ontspanning. Dankzij de natuurlijke, warme en nostalgische materialen – die kenmerkend zijn voor deze badkamerstijl – kun je rekenen op een rustgevende omgeving. In een landelijke badkamer doen authentieke meubels, zoals deze crèmekleurige wastafel, het erg goed. En door natuursteen aan de badkamermuur of -vloer toe tevoegen, maak je de landelijke stijl helemaal compleet! 

Shop hier voor een landelijke badkamerstijl »

4. Pastel power in de badkamer

And what about pastel in je badkamer? Mooie pastelkleuren, zoals lichtblauw, zachtroze of mintgroen, geven je badkamer een frisse en zachte uitstraling. Zo kun je kiezen voor pastelkleurige badkamertegels, badaccessoires in pasteltinten of zelfs de kleuren laten terugkomen in de details van de meubels. Mocht je pastelkleuren toch wat te soft vinden, dan kun je er een stoere touch aan geven door bijvoorbeeld te kiezen voor krachtige details – zoals staal, koper of ruw hout. Oftewel: opties genoeg!

Shop hier items die passen in een pastel badkamer »

5. De traditionele badkamer

Ten slotte blijft de traditionele badkamer een belangrijke stijl in de wereld van het badderen. Met deze charmante klassiekers weet je in ieder geval zeker dat je in de toekomst ook nog tevreden bent: de badkamerstijl is immers heerlijk tijdloos. Typerend voor een traditionele badkamer is natuurlijk het nostalgische, vrijstaande bad op pootjes mét een badkamerkraan die tot in de puntjes klassiek is afgewerkt. Zie jij jezelf al in deze charming badkamer badderen? 

Shop jouw items voor een traditionele badkamer »

En? Van welke badkamerstijl van soak.nl gaat jouw hart sneller kloppen?  

Meer inspiratie nodig?