inspiratie

December: haal het feest in huis

December is dé maand waar we allemaal al weken naar toe leven. De meest feestelijke maand van het jaar. Wij showen je alvast de beste trends die 2018 voor ons in petto heeft!

HEMA

De temperaturen worden lager maar de sfeer wordt juist alleen maar hoger. Het is december! De perfecte maand om volop te genieten met familie en vrienden. Het jaar 2017 zit er gewoon al bijna op, ongetwijfeld een bruisend jaar vol nieuwe vriendschappen, geluksmomenten en nieuwe kansen. In deze maand komen al deze mooie dingen samen tijdens de kerstdagen en gaan we uiteindelijk feestend het jaar uit. Wat is jouw ultieme hoogtepunt van het jaar 2017?

cc L: HEMA R: Wehkamp
cc L: HEMA R: Wehkamp

De onmisbare trends voor 2018

Als we denken aan een nieuw jaar, denken we vaak ook meteen aan een flinke opfrisbeurt in huis. Maar wat zijn de trends voor 2018 die té leuk zijn om niets mee te doen? De trend die absoluut niet mag ontbreken in je nieuwe interieur is de natuurlijke trend met veel hout, planten en rotan.

Houd je meer van opvallen in huis? Colorblocking blijft! Yes, in 2018 is deze trend nog steeds onmisbaar in onze interieurs. Combineer knalkleuren als roze, okergeel, blauw en groen met elkaar voor een feestje in huis. Of ga voor dé trendkleur van 2018: Heart Wood! 

Comfort is hét woord van 2018 als we het over interieurs hebben. Zachte aaibare stoffen in warme kleuren, of veel verschillende structuren zoals gehaakt, geknoopt of gebreid.

 

Welke stijl wordt het voor jou in 2018?