4x zo wordt jouw kerstmis echt magisch en onvergetelijk!

4x zo wordt jouw kerstmis echt magisch en onvergetelijk!

Het is december en Kerstmis staat al bijna voor de deur! Tijd om een kerstboom te kopen, prachtige decoratie aan te schaffen en inspiratie op te doen voor het kerstdiner. Samen met de Bijenkorf maak jij van Kerstmis een magische en onvergetelijke tijd!

Sinterklaas is het land uit dus dat betekent dat veel winkels een kerstmis make-over hebben gekregen en je er de mooiste kerstdecoraties en -cadeaus kunt shoppen om jouw kerstmis onvergetelijk te maken. Kerstmis is hét perfecte moment om met vrienden en familie samen te komen en te genieten van lekker eten, cadeautjes en elkaars gezelschap. Het is tijd om bezig te gaan met de voorbereidingen voor het kerstdiner en om je kerstboom mooi op te tuigen. Laat je inspireren door de Bijenkorf en bereid je voor op een magische kerst!

De meest kleurrijke versiering voor in de kerstboom

Je huis in de kerstsferen brengen is bijna net zo leuk als Kerstmis zelf. Koop een mooie (kunst)kerstboom en ga op zoek naar de mooiste decoraties. Je kunt natuurlijk de klassieke kerstballen - in rood, goud en crème – kiezen, maar de nieuwste trends laten ons steeds vaker kleurrijke decoraties voor in de kerstboom zien. Hoe tof is het om allemaal unieke kerstballen en kersthangers in allerlei kleuren en maten te shoppen en te mixen en matchen. Jouw eigen persoonlijke boom! Hang je feestelijke kerstboom vol met kekke kersthangers in de vorm van dieren, snoepgoed, hartjes en nog veel meer. Zo maak je je kerstboom net een beetje anders dan anders. Fleur je kerstboom op met deze toffe sprankelende kersthangers, zodat jouw boom echt one of a kind wordt!

Een prachtige gouden kersttafel voor Kerstavond

Het kerstdiner is een van de meest bijzondere diners van het jaar. Hoe ga jij dit jaar het diner aanpakken? Ga jij jezelf uitsloven in de keuken, laat je een cateraar langskomen of heb je familieleden die in de keuken gaan zwoegen? Het wordt hoe dan ook een feestmaal! Een mooi gedekte kersttafel kan bij dit diner natuurlijk niet ontbreken. Met prachtig servies laat je al het heerlijke eten nog beter tot z’n recht komen en een paar passende wijnen maken de diverse gerechten helemaal compleet. Gouden accenten in je servies en tafeldecoratie geven de kersttafel een luxueuze en feestelijke uitstraling – precies zoals je in al die prachtige tijdschriften, reclames en films ziet. Vergeet ook niet om mooie dinerkaarsen op tafel te zetten voor de finishing touch. Zo wordt het heerlijk genieten tijdens het kerstdiner. Bon appétit!

De mooiste cadeaus voor op de verlanglijst

Heb je nog ideeën nodig voor kerstcadeaus? Wij geven je een paar mooie tips voor (luxe) cadeaus die perfect zijn voor onder de kerstboom en leuk zijn om te geven én te krijgen! Boeken staan vaak hoog op verlanglijstjes en musthaves voor in de woonkamer of bijzonder servies zijn ook altijd leuk om cadeau te doen. Voor vrouwen zijn geurkaarsen of roomsprays goede cadeau-opties, voor mannen zijn gadgets en sokken met gekke prints altijd top om als cadeau te geven.

Genieten tijdens het kerstontbijt

Naast het kerstdiner is ook het kerstontbijt een belangrijk onderdeel van Kerstmis. Bak heerlijk verse broodjes, croissantjes en scones en serveer deze in mooie schalen met een sfeervol kerstthema. Kies bijvoorbeeld leuke ontbijtbordjes uit met rode, groene of gouden accenten en versier de tafel met kleine kaarsjes en mooie bloemen. Na het ontbijt kan een goed kopje koffie natuurlijk niet ontbreken en vergeet ook zeker niet om iets lekkers voor bij de koffie te halen. Smullen maar!


Bekijk hier alle kerstdecoratie en kerstservies van de Bijenkorf!