inspiratie, shopping

Bezorg jouw moeder een bijzondere Moederdag

Zondag 10 mei is het Moederdag, dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Weet jij al wat voor cadeau je wilt geven aan je moeder? Samen met de Bijenkorf inspireren we jou met de mooiste cadeaus voor deze speciale dag.

Verwen deze Moederdag je moeder met een luxe cadeau. Wat dacht je van een heerlijke huisparfum of geurkaars, mooi servies, fijn keukengerei of prachtige woondecoratie voor in huis? Bij de Bijenkorf vind je Moederdag cadeaus in diverse prijscategorieën, dus voor elke moeder zit er iets moois bij!

De mooiste Moederdag cadeaus bij de Bijenkorf

Helaas zijn we dit jaar niet allemaal in de gelegenheid om onze moeders te bezoeken om persoonlijk een cadeau te geven tijdens deze speciale dag. Daarom biedt de Bijenkorf nu een gratis inpakservice aan voor Privilege Members als je online een cadeau bestelt. Bestel je een cadeau online voor 22:00 uur, dan wordt het mooi ingepakte cadeautje de volgende dag bij je moeder thuisbezorgd. Zo kan jij op afstand toch je moeder een onvergetelijke Moederdag bezorgen! Wij tippen hieronder onze favoriete Moederdag cadeaus.

Op zoek naar nog meer Moederdag cadeau inspiratie? Bekijk dan hier het Moederdag aanbod van de Bijenkorf.