inspiratie

Een interieur om van te dromen

Yes, het zijn de Days of Homeland! Dat betekent dat Sissy-Boy alles uit de kast haalt om te laten zien hoe stijlvol de Lifestyle-collectie is. En dat doen ze met maar liefst 20% korting op een deel van de wooncollectie. Perfect voor wat winterse inspiratie.

Een sfeervol warm huis met een interieur waar je alleen van kunt dromen én ook nog eens helemaal winter-proof is. Dat kan haast niet waar zijn, toch? Think again! Een interieur is het visitekaartje van jouw droomwereld, uniek, persoonlijk en werelds. Wij omarmen de Days of Homeland dan ook maar wat graag, want wát een fijne inspiratiebron om ook eens out of the box te denken. Soms houden we iets te veel vast aan wat 'safe' is. Dankzij de heerlijke korting van 20% op de mooiste kussens, banken, vloerkleden en plaids van de Sissy-Boy collectie kun jij tot en met 29 oktober eindelijk je eigen droomwereld creëren. Enjoy!

Shop de look: Bold Botanics

De urban jungle trend is nog lang niet op z'n einde, thank god. Flora en fauna komen namelijk volledig tot leven dankzij de sprookjesachtige Bold Botanics jungleprint. Elke illustratie is met de hand getekend en vervolgens verwerkt tot een uitgesproken dessin. Het werkt ook zo goed dankzij het contrast van de tijdloze meubels in combinatie met de speelse prints. 

cc: Sissy-Boy
cc: Sissy-Boy

Shop de look: City Chic

Bij het zien van deze stijl denken wij meteen aan een prachtige loft in een grote stad. Noem het City Chic of Rich and Famous, feit blijft dat deze stijl klasse uitstraalt. Door het gebruik van luxe materialen en te spelen met contrast en kleuren als okergeel en wijnrood wordt er warmte gecreëerd. Wij zeggen het vaker; mixen en matchen is key. Kies voor verschillende patronen, materialen en kleuren om thuis ook zo'n grootstedelijke attitude voor elkaar te krijgen. 

cc: Sissy-Boy
cc: Sissy-Boy

Shop de look: Nordic Comfort

De Scandinavische droominterieurs vliegen ons om de oren en we zijn er nog steeds weg van. Less is more als het gaat om Scandinavisch design, maar om je interieur winter-proof te maken mag er wel wat warmte aan toegevoegd worden. Met een zachte velvet sofa ben je in een klap ready voor de koude winterdagen. Combineer dit met geometrische vormen en zachte koele kleuren voor een oase van rust in huis. Zo is je interieur meteen on trend voor komend jaar!

 

cc: Sissy-Boy
cc: Sissy-Boy

Ben je helemaal weg van deze collectie en wil je graag meer zien? Bekijk de volledige Days of Homeland Sissy-Boy collectie in de shopguide en shop meteen met 20% korting!

PS. De korting op de items wordt verrekend in je winkelmandje in de shop van Sissy-Boy, de prijzen die je hier ziet zijn dus exclusief de 20% korting.