inspiratie

Deze kattenmeubels wil je gewoon hebben

Na de lancering van de LURVIG collectie meubels voor huisdieren van IKEA is er meteen een nieuwe trend ontstaan. De bekende krabpalen zijn handig, maar niet altijd bepaald stijlvol. Daarentegen zijn de diervriendelijke design meubels van Okawa on fleek!

Al eerder introduceerde IKEA een interieurlijn speciaal voor katten & honden, maar nu heeft ook Okawa City een geniale collectie uitgebracht voor onze lieve harige viervoeter. De speciale miniatuurcollectie is geïnspireerd op een bestaande productlelijn van meubels en is voor onze poezenkinderen op schaal verkleind. De Japanners van Okawa City kwamen op dit idee vanwege de vele crazy cat lovers en bundelden hun krachten met plaatselijke ambachtslieden. De design toppers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Al met al worden wij hier dus mega blij van. De grote vraag is of je grumpy cat er ook gelukkig van wordt ;) Check vooral hieronder het filmpje ter inspiratie!

Of we deze kattenmeubels ook in Nederland gaan zien is helaas niet bekend, bummer! Misschien wel een idee voor een tof DIY project?