inspiratie

Dé interieur instagrammers die je niet wilt missen!

Voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie zijn er tal van beelden te vinden, maar dit zijn de Instagram accounts die je zeker niet wilt missen!

                                                      Henrik Nero

De Zweedse makelaars fotograaf is pas 26 lentes jong, maar kan plaatjes schieten als de beste! Voor de (hobby)fotografen onder ons: hij gebruikt de Canon EOS 5D Mark II en heeft hiervoor wel vier verschillende lenzen. #allesvoordefoto. Bekijk zijn Insta feed en je bent meteen verliefd.

                                                     Homepolish

Homepolish is een community van talentvolle interieur designers. Samen hebben zij meer dan 10.000 huizen een make-over gegeven en al deze perfecte plaatjes kunnen we volgen op hun Instagram account. Om bij weg te dromen!

                                                     Coco Lapine Design
Sarah van Peteghem, een Belgische designer en mega gepassioneerd in graphisch en interieur design. Dat zien we. Coco Lapine deelt adembenemende beelden en daar krijgen wij maar geen genoeg van. 

                                                     Zilverblauw
Dit is misschien wel het leukste ontwerpbureau van Nederlandse bodem. Zilverblauw wordt succesvol gerund door het stel Anki en Casper. De blog is absoluut de moeite waard voor een bezoekje. Er staan bizar veel awards op hun naam geschreven en dat is niet voor niets. Anki blogt vooral over fotografie, ontwerpen en hun gezinsleven. En als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog een eigen webshop! Als je van kleur en authenticiteit houdt moet je zeker even kijken.

Wil je op de hoogte blijven over de nieuwste trends, mooiste interieurs en toffe inspiratie? Volg ons dan ook op Instagram!