inspiratie

3x feestelijke tafels voor Kerst

Een mooi gedekte tafel met Kerst zorgt voor sfeer. Maar hoe? De stress loopt vaak al zo hoog op achter het fornuis, dat je de tafel helemaal vergeet. Wij helpen je op weg met drie feestelijke tafels, zodat je er zelf niet meer over na hoeft te denken.

The Dandelion Patch

Iedere kerstliefhebber is al weken bezig met de voorbereidingen voor een perfecte Kerst. Als wij denken aan Kerst, denken wij natuurlijk meteen aan eten. Heerlijk lang dineren met vrienden en familie. Ben jij dit jaar aan de beurt om het kerstdiner te verzorgen? Laat die stress maar zitten! Wij hebben drie feestelijke stijlen voor je verzameld zodat je tafel er écht uitziet om door een ringetje te halen.

Sparkle on

Yes, hoe meer glitter, hoe beter! Ga voor een gouden tafelsetting. Je hebt maar weinig nodig om je tafel tot een feestje te maken in deze stijl. Less is more. Je kunt deze stijl perfect combineren met lichte natuurtinten en glas.

cc L: House of Brissi R: Crate and Barrel
cc L: House of Brissi R: Crate and Barrel

Romantic red

Wij zijn gék op romantiek, zeker met Kerst! Rood is de kleur van de liefde en dus een geweldige kleur om te kiezen voor op tafel. Rood gaat heel goed samen met zilver en groen. Durf jij te kiezen voor deze uitgesproken kleur?

cc L: Abby R: Christmasphotos
cc L: Abby R: Christmasphotos

All nature

Natuurtinten zijn geweldig, altijd en overal. Dus ook tijdens Kerst. Ga voor de natuurlijke elementen van hout en bamboe, maar ook voor het groen van planten. Deze combinatie straalt rust, warmte en gezelligheid uit. Vergeet deze stijl vooral niet te combineren met kaarslicht!

cc L: The Knot R: The Dandelion Patch
cc L: The Knot R: The Dandelion Patch

Kies je favoriete stijl of ga voor een mix and match. Wil je het liefst nú shoppen in deze stijlen? Dat kan in onze shopguide! Alvast eetsmakelijk :)