inspiratie

Stylen met stolpen doe je zo!

De stolp is een ware musthave voor in huis! Je ziet ‘m op verschillende manieren terug als accessoire binnen je interieur. Benieuwd hoe je ‘m op een leuke manier kunt decoreren? Wij zetten de beste tips voor je op een rijtje!

FonQ

Een stolp is als een glazen huis om al je favoriete items in te bewaren. Van persoonlijke spulletjes en plantjes tot aan een versgebakken taart. De stolp is super veelzijdig. Heb jij er ook al een gescoord? Kijk dan snel verder voor de leukste ideeën om te beginnen met stylen!

1.     Voor al het lekkers

De lekkerste koekjes en taarten zijn gebakken maar dit eet je niet allemaal in één keer op. Een glazen stolp is perfect voor het bewaren van lekkere snacks als koek, taart of snoep. Wie had gedacht dat de stolp naast mooi, ook nog eens ontzettend praktisch kon zijn?

2.     Ga los met de cactus!

De twee hipste items van het moment komen samen: de stolp en de cactus! Een cactus kan prima overleven onder een stolp, met een paar druppels water kan hij weer een lange tijd mee. Een stukje groen in huis, speciaal voor de mensen zonder groene vingers.

3.     De vintage stolp

Verzamel al je gaafste vintage mini-items en zet ze onder de glazen stolp! Of nog beter: plan een middagje shoppen-in-de-kringloopwinkel in en ga op zoek naar de leukste oldskool accessoires voor jouw verzameling. Op die manier creëer je je eigen kleine museum. Voorbeelden? Een oude camera, oude boekjes, veren, of een kleine wereldbol! 

 

cc L: Pinterest R: Pinterest
cc L: Pinterest R: Pinterest

4.     Shine it!

Wij van Biano, hebben een mooie collectie tafellampen onder een stolp voor jullie verzameld. De combinatie van verlichting en het glas straalt extra luxe uit. Ga je liever zelf aan de slag? Probeer eens een lichtsnoer in je stolp, of ga voor een aantal peertjes. Kies dan wel voor verlichting op batterij, zodat niet het stopcontact de plek van je stolp bepaalt maar jij zelf!

cc L: Wehkamp R: FonQ
cc L: Wehkamp R: FonQ

Yes, met deze tips in je zak kan het decoreren écht beginnen. Veel plezier!