shopping

Slaapkamers om in weg te dromen: shop de look!

Het is toch wel de favoriete plek van veel mensen: de slaapkamer! Je brengt er ongeveer een derde van je leven door. De uitstraling moet dus echt bij je passen. Wij hebben de mooiste slaapkamers verzameld én jij shopt ze zo vanaf je beeldscherm!

Stylesky

This is where the magic happens. Deze quote moet écht de weerspiegeling zijn van je slaapkamer. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Vaak vind je online de mooiste slaapkamers maar de uitdaging is dan om de juiste producten te vinden. Wij hebben de fijnste, meest dromerige slaapkamers voor je op een rijtje gezet. Sweetdreams!

Romantiek

Je slaapkamer zie je natuurlijk het liefst als een liefdevolle en knusse plek. Met deze stijl gaat dat zéker lukken! How cute?

cc: Stylesky
cc: Stylesky

Blush

Wij zijn helemaal fan van poederroze! De zachte kleur straalt rust uit. Deze stijl is te omschrijven als basic met een gezellige twist. Je combineert wit, zwart en bruin met accessoires in nude tinten.

cc: The Inspired Room
cc: The Inspired Room

Scandinavisch

Voor veel mensen is dit dé stijl van 2018! Rustige tinten, in combinatie met veel natuurlijke materialen. Wees niet bang om de Scandinavische stijl door te voeren in je slaapkamer. Een rustige slaapkamer is super goed voor je nachtrust én met accessoires maak je deze plek persoonlijk en gezellig!

cc: Homey Ohmy
cc: Homey Ohmy

Bohemian

Het gevoel alsof je de wereld aan je voeten hebt als je 's ochtends je ogen opendoet. Denk je nu: yes?! Dan is deze bohemian stijl écht voor je gemaakt. Wees niet bang om vrolijke kleuren te combineren in je slaapkamer om het zo extra gezellig te maken!

cc: Terminartors
cc: Terminartors

Modern

Modern is nogal een ruim begrip. Alles wat je mooi vindt kan modern zijn, toch? Als je gek bent op eenvoud en rust, in combinatie met hippe trends zoals geometrie: dan is dit is jouw stijl!

cc: Avestyles
cc: Avestyles

Edgy

Als je denkt aan je droom slaapkamer, komen er dan termen als ruw en stoer voorbij? De edgy stijl onderscheidt zich door veel natuurlijke materialen, vaak onbewerkt en erg rauw. Een bed van pallets of een stenen muur passen perfect binnen deze edgy stijl.

cc: Zinhome
cc: Zinhome

Klaar om je nieuwe slaapkamer in te duiken vanavond? Welke stijl het ook wordt, een hele fijne nacht gewenst! ;)