De IKEA kerstboom kun je weer voor één piek scoren!

De IKEA kerstboom kun je weer voor één piek scoren!

Goed nieuws: de IKEA kerstboom voor één piek is er weer! Ja ja, het kerstbomen-festijn is weer losgebarsten! Ben jij al blut door alle kerstversiering die je tijdens Cyber Weekend voor een prikkie hebt aangeschaft? Ga voor een IKEA kerstboom!

Heb je de online webwinkels al afgestruind naar de leukste kerstballen, kerstdecoratie en kerstcadeaus? Dan wordt het nu hoogtijd om een kerstboom te shoppen, want dat is ook ieder jaar weer een feestje! Zeker als de IKEA kerstboom wederom voor één piek verkocht wordt. Je kunt in december bij verschillende IKEA-winkels terecht voor de allergoedkoopste kerstboom van Nederland. Run baby, run! Leg alvast een matje neer voor de IKEA-winkel, want op = op! Lees verder hoe je de IKEA kerstboom scoort.

IKEA Kerstboom-actie: hoe werkt het?

Krap bij kas en toch een flitsende kerstboom in je huis hebben staan? Voor de negende keer op een rij kun je een IKEA-kerstboom voor €1,- mee naar huis nemen. Maar hoe werkt dit precies? Check eerst de IKEA-website om de verkoopdata en voorraad te zien van de dichtstbijzijnde winkel. Haast je dan naar de IKEA-winkel, koop een Abies Nordmanniana boom voor €20,- met je IKEA-family pas en ontvang een IKEA-tegoedbon voor de resterende €19,-. Je IKEA-kerstboom kost dus maar €1,-! De tegoedbon kun je bij je volgende IKEA-bezoek indienen van 6 januari 2020 t/m 3 februari 2020. Laten we eerlijk zijn: we all love IKEA en daarom is het niet zo moeilijk om te bedenken hoe je de tegoedbon nuttig kunt uitgeven toch? Misschien je interieur een update geven met de woontrends van 2021? 

TeamUp

Traditiegetrouw schenkt IKEA Nederland elk jaar in december een bedrag aan een lokaal goed doel. Dit jaar stelt IKEA in de gehele periode november en december kinderen centraal in haar Let’s Play for Change campagne. Dit jaar valt de Let’s Play for Change periode namelijk tegelijk met de IKEA kerstboom actie. De goededoelenorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Nederland zetten zich in om gevluchte kinderen meer structuur, stabiliteit, veiligheid en ontspanning te bieden zodat ze weer kind kunnen zijn. Deze organisaties ontwikkelden gezamenlijk TeamUp. Met TeamUp worden recreatieve sport,- spel- en dansactiviteiten aan kinderen tussen de 6 en 18 jaar in Nederlandse opvangcentra aangeboden. Niet meer dan logisch dat IKEA ervoor kiest om in de decemberperiode haar lokale donatie te doen aan TeamUp. Good job, IKEA!

Startdatum en verkooppunten

Hieronder lees je de actuele startdatum voor de IKEA kerstbomen actie bij jou in de buurt. Op de website van IKEA kun je heel makkelijk de voorraad bij jou in de buurt checken, good luck!

 • Eindhoven: 7 dec
 • Amsterdam: 30 nov
 • Heerlen: 22 nov
 • Delft: 28 nov
 • Utrecht: 6 dec
 • Duiven: 30 nov
 • Barendrecht: 28 nov
 • Hengelo: 4 dec
 • Haarlem: 6 dec
 • Zwolle: 30 nov
 • Breda: 23 nov
 • Groningen: 29 nov
 • Amersfoort: 29 nov

Kerstboom decoratie shoppen

Je net gekochte boom van 1 euro verdient natuurlijk leuke versiering! Op Biano.nl vind je de mooiste kerstballen in diverse kleuren, guirlandes, kerstverlichting en leuke kersthangers om je huis en de perfecte kerstboom te versieren! Ga jij voor een traditionele kerstboom, een minimalistische kerstboom of ga je all out met glitters en kleur? Stem de kleuren van je interieur af met de versiering in de boom. Zorg dat de decoratie in de woonkamer één geheel vormt. De kerstboom is de pièce de résistance van het huis tijdens de feestdagen, dus creëer een wow-effect!


Let the festive season begin! Meer kerstinspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze Kerst pagina