shopping

De IKEA kerstboom kun je weer voor één piek scoren!

Goed nieuws: de IKEA kerstboom voor één piek is er weer! Ja ja, het kerstbomen-festijn is weer losgebarsten! Ben jij al blut door alle kerstversiering die je tijdens Cyber Weekend voor een prikkie hebt aangeschaft? Ga voor een IKEA kerstboom!

Ikea

Heb je de online webwinkels al afgestruind naar de leukste kerstballen, kerstdecoratie en kerstcadeaus? Dan wordt het nu hoogtijd om een kerstboom te shoppen, want dat is ook ieder jaar weer een feestje! Zeker als de IKEA kerstboom wederom voor één piek verkocht wordt. Tot en met 7 december kun je bij verschillende IKEA-winkels terecht voor de allergoedkoopste kerstboom van Nederland. Run baby, run! Leg alvast een matje neer voor de IKEA-winkel, want op = op! Lees verder hoe je de IKEA kerstboom scoort.

IKEA Kerstboom-actie: hoe werkt het?

Krap bij kas en toch een flitsende kerstboom in je huis hebben staan? Voor de achtste keer op een rij kun je een IKEA kerstboom voor €1,- mee naar huis nemen. Maar hoe werkt dit precies? Look, deze boom kost eigenlijk €20,-, maar bij aankoop ontvang je een IKEA-tegoedbon voor de resterende €19,-. Je IKEA kerstboom kost dus maar €1,-. De tegoedbon kun je bij je volgende IKEA-bezoek indienen. Laten we eerlijk zijn: we all love IKEA en daarom is het niet zo moeilijk om te bedenken hoe je de tegoedbon nuttig kunt uitgeven toch? Misschien je interieur een update geven met de woontrends van 2019? Gouden tip: reken eerst bij de kassa af en kies vervolgens je lievelingsboom uit!

TeamUp

Traditiegetrouw schenkt IKEA Nederland elk jaar in december een bedrag aan een lokaal goed doel. Dit jaar stelt IKEA in de gehele periode november en december kinderen centraal in haar Let’s Play for Change campagne. Dit jaar valt de Let’s Play for Change periode namelijk tegelijk met de IKEA kerstboom actie. De goededoelenorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Nederland zetten zich in om gevluchte kinderen meer structuur, stabiliteit, veiligheid en ontspanning te bieden zodat ze weer kind kunnen zijn. Deze organisaties ontwikkelden gezamenlijk TeamUp. Met TeamUp worden recreatieve sport,- spel- en dansactiviteiten aan kinderen tussen de 6 en 18 jaar in Nederlandse opvangcentra aangeboden. Niet meer dan logisch dat IKEA ervoor kiest om in de decemberperiode haar lokale donatie te doen aan TeamUp. Good job, IKEA!

Startdatum en verkooppunten

Hieronder lees je de actuele startdatum voor de IKEA kerstbomen actie bij jou in de buurt. Op de website van IKEA kun je heel makkelijk de voorraad bij jou in de buurt checken, good luck!

 • Eindhoven: 7 dec
 • Amsterdam: 30 nov
 • Heerlen: 22 nov
 • Delft: 28 nov
 • Utrecht: 6 dec
 • Duiven: 30 nov
 • Barendrecht: 28 nov
 • Hengelo: 4 dec
 • Haarlem: 6 dec
 • Zwolle: 30 nov
 • Breda: 23 nov
 • Groningen: 29 nov
 • Amersfoort: 29 nov

Kerstboom decoratie shoppen

Decoratie mag natuurlijk niet ontbreken in de kerstboom. Maak je kerstboom klaar met kerstballen, kerstslingers, sterren, engelen en pieken. Op Biano.nl vind je alles om de perfecte kerstboom te versieren! Ga jij voor een traditionele kerstboom of juist een minimalistische kerstboom? Zorg dat de decoratie in de woonkamer één geheel vormt. Stem de kleuren van je interieur af met de versiering in de boom. De kerstboom is de pièce de résistance van het huis tijdens de feestdagen, dus creëer een wow-effect!

Laat het nu maar witte vlokken sneeuwen! Nog meer kerstballen en champagneknallers? Neem dan een kijkje in ons Kerst-categorie!