shopping

Creëer een bohemian stijl met deze decoratie!

Ben jij ook gek op de bohemian stijl? Haal dan deze hippie-achtige invloeden, Ibiza, aardse kleuren en gekleurde patronen in huis met onze boho decoratie! Maak van jouw stekje een gezellige en knusse plek met decoratie in bohemian (interieur-)stijl!

fonQ

Word jij warm van woonaccessoires in vrolijke kleuren, materialen en patronen? Dan past de bohemian stijl waarschijnlijk helemaal bij jou. Of het nu om je hele huis gaat of alleen je woonkamer, slaapkamer of keuken: deze bohemian decoraties zijn voor elke ruimte geschikt!

Woondecoratie in bohemian stijl

Als je voor de bohemian stijl kiest mag je wat betreft decoratie heerlijk losgaan met het mixen & matchen van kleur. En dan vooral met warme specerijkleuren (zoals bruin, organje, geel, roze en rood), maar ook kleuren die op India geïnspireerd zijn (zoals donkere groentinten en azuurblauw). Naast het mixen & matchen van vrolijke kleuren zijn combinaties van verschillende prints ook erg kenmerkend voor de bohemian stijl. Door verschillende etnische prints met elkaar te combineren creëer je een spannend en avontuurlijk boho interieur. Ten slotte is ook wat betreft de combi's van materialen niets te gek.  De materialen die je in de bohemian woonstijl het meest terug ziet komen zijn borduursels, aardewerk en etnische stoffen uit India, Marokko en Afrika.

Meer inspiratie op het gebied van de bohemian interieurstijl? Lees dan verder: