shopping

Dit is dé plek waar je de beste cadeaus voor hem en haar vindt

Ben je op zoek naar leuke cadeautips voor hem & haar? Ieder jaar is het weer feest: "wat moet je de ander cadeau doen?" No worry! De Bijenkorf is de place to be. Om het wat makkelijker te maken hebben wij de leukste cadeautjes voor je geselecteerd. Enjoy!

De feestmaand staat weer voor de deuren en daar horen, naast een overload aan eten en lekker drinken, ook cadeautjes bij. Want cadeautjes uitpakken onder het genot van een glas glühwijn klinkt als muziek in de oren, right? Niets zorgt voor een fijnere kerstsfeer dan dat. Geven is immers nog mooier dan krijgen. Wil je niet weer met hetzelfde als vorig jaar aankomen? Gelukkig is de Bijenkorf here to rescue you met heel veel leuke cadeautjes die je kunt geven aan je vrienden, familie of je lover.

Cadeautips voor hem & haar

Wat betreft cadeaus weet je hem soms even niet meer. Soms kun je gewoon even door de bomen het bos niet meer zien. Om haast (of een paniekaanval) te voorkomen hebben wij een aantal cadeautips voor hem & haar op een rij gezet. Van prachtig aardewerk servies tot aan de stoerste kookgadgets: shops de leukste cadeaus voor dé interieurliefhebber in je sociale kring of doe jezelf iets leuks cadeau. Spoil yourself or your loved ones!

1. Prachtig serviesgoed

Cadeautip 1: uniek en authentiek servies. Serviesgoed dat je niet zo snel voor jezelf zou kopen, omdat er toch wel een fors prijskaartje aanhangt. Maar servies dat je wel erg graag zou willen hebben, omdat niet alleen de kwaliteit ontzettend goed is, maar het stuk voor stuk ook nog eens pareltjes voor het oog zijn. Want wie maak je nu niet happy met prachtige espresso- of koffiemokken van aardewerk? Of bijvoorbeeld een exclusief glazenset? Ook als decoratie in huis is servies een echte eyecatcher! Enne, we snappen maar al te goed dat je ook graag een set aan jezelf cadeau wilt doen. Voor deze ene keer mag het. Our secret.

2. Stoere cadeaus

Wanneer je een man iets wilt geven, denk je al snel aan de traditionele en iets-wat-voor-de-hand-liggende cadeaus. Een paar sokken, onderbroeken of een boek bijvoorbeeld. Maar wat dacht je ervan om het dit jaar over een andere boeg te gooien? Met onderstaande cadeaus verras je de man in je leven echt. Of dat nu je beste vriend, vader, opa of de man van je dromen is. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plant, een Wijck poster of een echte design kandelaar. Het ideale cadeau zit hier zeker bij. Waarmee verras jij hem (of lees: "jezelf")?

3. Woontextiel met vrolijke prints

Geef de inrichting van je beste vriend(in), ouders, je lover of je opa en oma net dat beetje extra! Een heerlijk en zacht plaid voor op de bank, exclusieve sierkussens voor overal en ergens of een vloerkleed voor in die te gekke woonkamer. Met deze items geef jij weer een vrolijke twist aan het interieur van de ontvanger. Originaliteit gegarandeerd! Plus, een groot voordeel: deze cadeaus gaan nog jarenlang mee. Maar nu niet je winkelmandje volstoppen met items voor je eigen huisje, hé? 

4. De keukenprins(es)

Foodies alert! Voor iedereen die van lekker koken, tafelen en eten houdt heeft de Bijenkorf de leukste keukenapparatuur geselecteerd. Voor echte kookliefhebbers maken de juiste gadgets namelijk hét verschil. Van espressomachines tot aan keukenmachines: koken en tafelen wordt met deze apparatuur een feestje. Mocht het budget toch wat lager liggen: dan kun je ook nog voor fancy accessoires gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte design pepermolen van Peugeot? Hoe dan ook: met deze cadeaus zal zowel diegene die het cadeau geeft als de persoon die het ontvangt eindeloos genieten!

5. Lekker ruiken met homegeuren

Het klinkt misschien een beetje outbollig, maar dat is het allesbehalve! Geurcadeaus voor in het interieur zijn een populair cadeau om te geven én te krijgen, zeker in de decembermaand. En met huisparfums kun je het zo gek en fancy maken zoals je dat zelf wilt. Van geurstokjes tot aan exclusieve geurkaarsen: met deze frissende toppers maak je iedereen blij en creëer je elke dag een klein momentje van geluk thuis.