Shop de mooiste babykamer meubels mét korting!

Shop de mooiste babykamer meubels mét korting!

Een kleine op komst en babykamer meubels nodig? We begrijpen maar al te goed dat je veel nodig hebt. Om je een handje te helpen en toch nog de allermooiste kamer voor jouw kleintje te creëren verzamelden wij de mooiste babykamer meubels mét fijne kortingen.

Tijdens je zwangerschap is één van de leukste dingen het inrichten van de babykamer en dus het aanschaffen van de cutest babykamer meubels. Alleen eerlijk is eerlijk: vaak hangt er wel een fors prijskaartje aan deze meubeltjes - een prijs waar je "u" tegen zegt. Maar omdat je je kindje niets liever dan een fijne slaapkamer wilt geven, bieden wij een overzicht van de mooiste meubeltjes met korting.

Babykamer meubels: wat heb je nodig?

Welke babykamer meubels heb je eigenlijk allemaal nodig? De basis voor het inrichten van een babykamer qua meubels is een ledikant (incl. matras en bodem), een commode, een kinderkast en misschien een box. Misschien heb je bepaalde meubels al of kun je ze van iemand in je omgeving overnemen. Als je bepaalde babykamer meubels nog niet hebt dan kun je ons SALE assortiment eens bekijken. We hebben namelijk veel verschillende merken en stijlen waar je uit kunt kiezen, zodat jij het kamertje naar jouw wensen kunt inrichten. 

De mooiste ledikanten voor de allerkleinsten

Jouw kleine wonder verdient het beste van het beste: oftewel, een veilige slaapomgeving. Met deze stijlvolle baby ledikanten moet dat wel lukken: de spijlafstand van ieder item is namelijk klein genoeg (zodat jouw kleine draak zijn of haar hoofdje er niet er tussendoor kan steken). Daarnaast is het handig om ervoor te zorgen dat de bodem van de ledikant verstelbaar is. De ledikanten van o.a. Done by Deer, Flexa Kids en Sebra hebben bijvoorbeeld allemaal verstelbare opties, waardoor het mogelijk is om het bed nog jaren te gebruiken. De ledikantjes groeien namelijk gewoon mee met je kind!

 

 

De onmisbare commodes

Naast een ledikant is een commode ook een onmisbaar item in het babykamertje. Sterker nog: wist je dat de commode het vaakst in de babykamer gebruikt wordt? In minuten uitgedrukt sta je per dag vaker luiers te verwisselen en je baby aan te kleden dan dat je de kleine in bed legt of er uit haalt. Nice fact, right? En redenen genoeg om goed na te denken over wat voor type commode je wilt gaan aanschaffen. Bij jouw keuze staat veiligheid natuurlijk voorop: ga voor een stevige en stabiele variant - maar dat spreekt waarschijnlijk voor zich. Daarnaast kun je letten op de opstaande rand van minimaal 3 centimer en of het oppervlak geen harde hoeken of scherpe randen heeft. Bij het selecteren van de commodes hebben wij daarnaast nog gelet op extra lades (of andere opbergruimte) zodat je gemakkelijk veel spulletjes van je kleine kunt opbergen. Wel zo handig!

Verschillende soorten kinderkasten

Om de babykamer ook een beetje netjes opgeruimd te houden en jezelf in de toekomst niet de kast op te jagen met alle rongslingerde babyspullen (get the junk) is een kinderkast wel zo handig. Een kinderkast geeft namelijk veel verschillende mogelijkheden om op te bergen. We hebben de mooiste compacte kinderkasten, van onder andere Sebra en Flex Kids, voor je op een rijtje gezet. 

 

 

 

Begint het bij jou ook helemaal te kriebelen bij het zien van deze babykamer meubels? En kun je het niet laten om alvast even bij de decoratie voor de babykamer te kijken? Bekijk onze mooiste items in "Biano's top 30: de cutest babykamer decoratie"