Shop nu de mooiste Bijenkorf woonitems met 30% korting

Shop nu de mooiste Bijenkorf woonitems met 30% korting

Net als je denkt dat je genoeg geld hebt uitgegeven dit seizoen, komt de Bijenkorf met een SALE waar je werkelijk van gaat watertanden. De Bijenkorf strooit met kortingen tot 30% op veel leuke woonaccessoires. Lees verder om onze favorieten te bekijken.

Pak dus snel die pinpas uit je portemonnee, want dit festijn wil je niet missen. Pretty sure dat de Bijenkorf SALE bikkelhard gaat en jouw favoriete item snel is uitverkocht. We hebben al wat vooronderzoek gedaan en selecteerden onze favorieten. Je hoeft ze alleen nog in je winkelmandje te plaatsen. Enne, zit er niks voor je bij? Neem dan een kijkje op de website van de Bijenkorf. Zeg maar hallo tegen een woonwalhalla. Happy shopping!

De Bijenkorf-sale is begonnen!

Wij brengen graag alleen maar goed nieuws in deze Kerst week om helemaal in de gelukzalige sfeer te blijven. Zo ook vandaag, want de Bijenkorf SALE is begonnen. Dat betekent dat je maar liefst tot 30% korting krijgt op duizenden artikelen van de allermooiste topmerken. Moeilijk kiezen vonden wij en daarom helpen we je graag een handje. Zoals beloofd: onze favorieten items uit de Bijenkorf SALE. Enjoy!

1. Lekker slapen

De slaapkamer is bij uitstek dé plek om tot rust te komen. Hierdoor kan het lastig zijn om deze plek te stylen. In deze ruimte geniet je van een heerlijke nachtrust om vervolgens weer fris en fruitig de volgende dag te beginnen. Het interieur van deze plek moet daarom goed verzorgd zijn. In de Bijenkorf SALE heb je de inrichting van je slaapkamer binnen enkele klikken besteld. Wil je in 2019 slapen in een nieuw bed? Dan is dit het moment om een nieuwe boxspring te kopen mét 30% korting. Een heerlijk dekbedovertrekset van Snurk is ook nooit weg en een fijn zacht hoofdkussen is zeer belangrijk voor de goede nachtrust.

2. Voor in je privé spa

In de drukte van alledag is een bad of een douche nemen een heerlijk moment voor jezelf. Maak gebruik van de beste badtextiel en producten, want alleen dan kun je een wellness in eigen huis creëren. Natuurlijk zijn matchende handdoeken en bijbehorende washandjes een must have. Daar is de Bijenkorf het volledig mee eens, want je vindt in de Bijenkorf-sale badtextiel, badmatten, douchegordijnen, zeephouders, badjassen, make-up organizer en nog veel meer met 30% korting. Heerlijk om even mee te pakken, toch?

3. De praktische, maar toch trendy keuken

Een slaapkamer past inmiddels helemaal binnen jouw smaak, je kantoor ruim je netjes op en de woonkamer maak je knus en gezellig. And what about the kitchen? Ben jij een keukenprinses en is het domein waar je vaak werkt alleen zeer praktisch, maar minder stijlvol? Bij de Bijenkorf weten ze hoe je deze plek phenomenal kunt maken. En echt waar het voelt als een beloning: lekker koken in een gestylde keuken. Een fijne braadpan van Le Creuset en een goede keukenmachine van KitchenAid doen wonderen. Dan wordt koken echt een feestje!

4. Nieuw jaar, nieuwe woonaccessoires

En dan eindigen we met het allerleukste van het allerleukste: de woonaccessoires. Deze te leuke woonaccessoires maken van je huis een thuis. Van strak en minimalistisch, tot modern vintage en Scandinavisch. Tijd om in 2019 meer sfeer te creëren! Je vindt in de Bijenkorf-sale woonaccessoires die bij je stijl passen. Denk aan merken als &Klevering, Doing Goods, Broste Copenhagen, Fest Amsterdam en Sonos (bespaar €80,- op speakers tot 31-12!) met een flinke korting.

Neem ook eens een kijkje in de shopguide voor al onze favorieten “Ready, set, go: de Bijenkof SALE is gestart!” en shop till you drop!