shopping

Outlet meubels kopen? Tik onze fav's op de kop!

Op zoek naar outlet meubels? Het is weer januari en dat betekent dat je bij veel woonwinkels outlet meubels kunt shoppen voor een scherpe prijs. Met deze geselecteerde meubels kun je alle kanten op, wat je stijl ook is. Dit zijn onze favoriete musthaves.

Fonq

Een mooi interieur begint bij de meubels. Wil je niet de hoofdprijs betalen, dan kun je het beste een kijkje nemen bij outlet meubels. Je kunt flink besparen op de aanschaf van nieuwe meubelen door te kiezen voor outlet meubels. Je vindt in onze SALE categorie verschillende outlet meubels waarmee jij je woonkamer een frisse update kunt geven. Wij hebben onze favoriete musthaves voor je verzameld.

Outlet meubels: dit zijn our favourites voor een prikkie

Outlet meubels zijn er voor iedere interieurstijl, van Scandinavisch, industrieel tot mid-centry modern en minimalistisch. Rijkt jouw portemonnee niet tot aan de hemel, maar wil je wel in het nieuwe jaar een frisse wind door jouw interieur laten waaien? What you see is what you get met deze scherp afgeprijsde eetkamermeubelen, banken, stoelen, kasten en tafels. Stijlvol wonen kan dan ook heel betaalbaar zijn. Dat blijkt maar weer. Hoe ga jij je woning in 2019 inrichten?

1. Scandinavisch wonen

Een Scandinavische inrichting is al jarenlang reuze populair in Nederlandse woonkamers. Deze woonstijl straalt rust uit en is vrij neutraal. Naast de veelgebruikte ‘kleur’ wit, worden er ook veel grijstinten gebruikt. Helaas hangt er wel vaak aan een prijskaartje aan designmeubels met Scandinavische roots. Ben jij verliefd op het interieur van onze Noorderburen, maar heb je niet het budget om je huis in te richten met dure meubels? Je kunt ook een aantal Scandinavische toppers in de sale kopen.

2. Industriële en stoere meubels

De industriële woonstijl is inmiddels ook goed ingeburgerd en laat de harten van mensen sneller kloppen. De woonstijl kenmerkt zich door robuuste vintage meubels waar normaliter ook een pittig prijs aanhangt. Voor de real deal kom je vaak terecht bij designwinkels, maar dit kan anno 2019 ook zeker betaalbaar. Van een prachtige fabriekslamp tot een mooi bakstenenbehangetje: tover je woning om tot een industrieel paradijs voor een low budget prijs met outlet meubels!

3. Mid-Century modern

Een mid-century modern interieur is trending en eigenlijk niet zo moeilijk om te verwezenlijken in je eigen huis. Wanneer het aankomt op een mid-centry interieur hoeven merkenlabels helemaal niets te zeggen. Van je woning een nieuw likje verf geven tot het uitkiezen van een budget-friendly meubelstuk. Er zijn zoveel onbekende webshops en merken die meubels en woonaccessoires uit de jaren ’50 en ’70 verkopen of remaken en daar niet te veel geld voor vragen. Helemaal gelukkig worden we als deze degelijke labels hun meubels ook nog eens in de SALE zetten. 

4. Minimalistische look

Een minimalistisch interieur kenmerkt zich door de less is more quote. Er zijn zat redenen om te bedenken waarom jij een minimalistisch interieur wilt en één daarvan is: het is goed voor de portemonnee. Je hebt immers niet ontzettend veel nodig. Dus ruim op, stal alleen de (design) pronkstukken uit die een plekje verdienen in de woonkamer en houd rommel uit het zicht. Met een minimalistisch interieur creëer je rust en elegantie. En laten wij nou net wat design toppers in de aanbieding hebben. 

Nu kan het echte werk beginnen! Benieuw hoe jij je huis budget proof kunt inrichten? Lees dan Huis inrichten? 5 tips om low-budget en knus in te richten