Shopping

Muurdecoratie babykamer kopen? Dit zijn onze favorieten

Op zoek naar originele babykamer muurdecoratie? Dan ben je bij Biano aan het juiste adres! Bij het inrichten van de babykamer zijn er heel wat elementen waar je rekening mee moet houden. Lees daarom onze muurdecoratie babykamer tips op Biano.

Kidsdepot

De babykamer compleet maken met muurdecoratie? Babykamer muurdecoratie geeft net dat beetje extra sfeer aan het kamertje en maakt de ruimte compleet. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke of grappige muurstickers, een tof kinderbehang of gave posters in mooie lijsten. In een handomdraai is de babykamer sfeervol en helemaal ready voor jouw nieuweling. 

 

Muurdecoratie babykamer: een dosis inspiratie

Ben jij op zoek naar muurdecoratie babykamer, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kunt aanpakken? Gelukkig zijn daar de Biano-helden! Wij hebben een aantal ideeën hoe jij de babykamer van je aankomstige kindje kunt aankleden met de leukste (en vooral de allerschattigste!) woonaccessoires. En, laten we eerlijk zijn: het internet afstruinen naar inspiratie voor muurdecoratie in de babykamer is een hele fijne bezigheid. Ons hoor je niet klagen! 

 

Beeld cc: Ruffled

1. Kleurrijke muurstickers

Wil je niet de muren van de kamer verven of behangen, maar wel iets leuks aan de muur hangen? Erg henkenbaar! Een behang is heel gaaf, maar het kost wel even wat werk. Maar wellicht zijn muurstickers als wanddecoratie in de babykamer een goede optie!  Muurstickers zijn er in ontzettend veel stijlen, kleuren en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor schattige wolkjes, een vlieger of voor kleurrijke dieren voor op de muur. Het is een simpele manier om het babykamertje op een eenvoudige en snelle manier aan te kleden. Daar houden we van: weinig inzet, snel resultaat! Enne, het is dat we een kleine selectie van muurstickers moesten maken, maar kijk vooral even verder! Juist leuk ook om diverse soorten met elkaar te mixen & matchen! 

 

2. Behang babykamer 

Mocht je toch de tijd (en zin) hebben om te klussen, ga dan vooral wél voor een tof behangetje. Je hoeft immers niet de héle kamer te behangen: je kunt ook voor één muur of zelfs een gedeelte van een muur gaan. De vraag is alleen voor welk behang ga je? Online is er zo ontzettend veel behang te vinden, voor zowel jongens- als meisjeskamers. Ons favoriet? De kleurrijke behangetjes van Studio Ditte! Of Ferm Living.. Of KEK Amsterdam. Oké, houd maar op - dit gaat niet werken. Hopelijk ben jij beter in keuzes maken! 

3. Posters babykamer kopen

Voornamelijk in Scandinavische babykamers zie je het steeds vaker: posters aan de muur. Een poster in een mooie lijst maakt de babykamer helemaal af! En ook op het gebied van posters hebben we weer eindeloos keus. Dit keer hebben we wel een keuze kunnen maken: namelijk de canvas posters! Why? Ze hebben schattige figuurtjes, je kunt ze makkelijk aan het koordje ophangen en ze zijn dus gemaakt van stevig canvas. En: ze passen binnen iedere interieurstijl! 

4. Overige wanddecoratie 

Maar er is nog meer! Zo kun je er voor kiezen om de kamer te pimpen met krijtborden, wandkisten, prikborden en ga zo maar door. Wanneer je de babykamer rustig en neutraal wilt houden, dan kan je bijvoorbeeld gaan voor fruitkistjes gevuld met rustige accessoires of een knuffel aan de muur. Als je de boel wat wilt opfleuren kun je daarentegen weer beter gaan voor een peg- of brikbord met allemaal leuke kaartjes. De keuze is aan jou! 

Met deze 4 toffe ideeën zien de muren van jouw babykamer er super hip en leuk uit! Ook nog inspiratie nodig voor de inrichting van de babykamer? Kijk dan eens bij: "Biano's Top 30: de cutest babykamer decoratie"