shopping

Top 10 beste elektrische kachels in 2021

Maak het weer heerlijk lekker warm in huis met een elektrische kachel! Maar wat is nou de beste elektrische ventilatorkachel? Check hier de Top 10 best geteste elektrische kachels van 2021!

Jouw huis verwarmen met een elektrische kachel? Omdat er veel valt te kiezen als het aankomt op elektrische kachels,  hebben wij de best geteste elektrische kachels van dit moment op een rijtje gezet. Blijf niet langer in de kou zitten en bestel vandaag nog de beste elektrische kachel!

Top 10 beste elektrische kachels

Met een elektrische kachel geniet jij ook tijdens de koude weken van een perfecte temperatuur in huis. Er zijn veel verschillende soorten elektrische kachels, daarom kan het soms moeilijk zijn om de beste elektrische kachel te vinden. Wil jij een ruimte snel en langdurig verwarmen? Ga dan voor een convectorkachels: dit type werkt geruisloos en daarom ook ideaal voor in de slaapkamer bijvoorbeeld. Ben je meer op zoek naar een compacte en energiezuinige bijverwarming die je eenvoudig kunt verplaatsen? Een compacte ventilatorkachel verplaats je gemakkelijk naar iedere ruimte in huis, terwijl je een energiezuinig infrarood paneel aan de wand of het plafond kunt monteren. Wat je keuze ook is, dankzij deze top 10 beste elektrische kachels zit je er in iedere ruimte weer heerlijk warm bij!

  1. Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 - Ventilatorkachel
  2. Maxx 38005 - Convector kachel 
  3. Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel
  4. De'Longhi Radia S TRRS1225 - Oliegevulde kachel
  5. Rowenta SO6510 Balnea Silence - Badkamerkachel
  6. Rowenta Vectissimo CO3035 - Convector Kachel
  7. MOA Elektrische Verwarming PH01W - Convector kachel 
  8. Nedis HTCO10FWT - Convector kachel 
  9. Cecotec - Elektrische tafel ventilatorkachel 
  10. Threesixty smart ventilator & verwarming DXCH07 - Ventilatorkachel
Overview beste elektrische kachels 2021 - Biano.nl 
Overview beste elektrische kachels 2021 - Biano.nl 

1. Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 - Ventilatorkachel

Deze fijne Rowenta ventilatorkachel SO2330 kan je maar beter zo snel mogelijk in huis halen, want er is altijd wel een ruimte in huis waar je hem kunt gebruiken. Deze handige en compacte ventilatorkachel verwarmt omliggende lucht snel - zonder geluidsoverlast te veroorzaken! Doordat deze kachel twee eenvoudig verstelbare warmtesnelheden van tot wel 2400W heeft, kun je kiezen voor een geluidsarme instelling voor langdurig gebruik. Ideaal dus voor tijdens het slapen, televisiekijken of lezen! Maar naast deze geluidsarme modus kun je ook kiezen voor een max-instelling voor juist een snellere en krachtige verwarmingsresultaat. Maar dan zijn we er nog niet! De koelfunctie kan tenslotte het apparaat ook nog veranderen in een ventilator; ideaal voor warm weer. Het praktische handvat en het compacte formaat maken de Instant Comfort Compact ruimteverwarmer ideaal om eenvoudig te verplaatsen en/of op te bergen.

P.S.: Kleine tip? Hij staat deze week in de Blokker folder

2. Maxx 38005 - Convector kachel 

Door de 3 warmte standen en de regelbare thermostaat is de Maxxhome convector kachel misschien wel een topproduct voor in jouw huishouden. Deze kachel heeft een zeer krachtig en groot vermogen van maar liefst 2000 Watt en kan daardoor ruimtes tot wel 48 m2 verwarmen.  Doordat de Max 38005 een geruisloze elektrische kachel is, is deze kachel daarnaast ook ideaal voor bijvoorbeeld slaapkamers. Maar het apparaat kan ook net zo goed op de badkamer staan, de kachel is namelijk beschermd tegen vocht en er is zelfs een overhittings-beveiliging. Een veelzijdige kachel dus en een verdiende plek in de Top 10 beste elektrische kachels!

3. Eurom VK 2002 - Ventilatorkachel

Een kleine ruimte verwarmen? Deze compacte Eurom VK2002 is een ventilator kachel met een maximaal vermogen van 2000 Watt en zeer geschikt om ruimtes tot ongeveer 30 m2 snel op te warmen. De VK2002 is voorzien van een thermostaat, zodat de temperatuur eenvoudig en snel geregeld kan worden. Door de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging is de kachel veilig in gebruik.  Bovendien is de VK2002 ook te gebruiken tijdens de warmere zomerdagen, omdat er ook een koude-lucht ventilator op zit. Ideaal dus ook om mee te nemen naar de camping!

4. De'Longhi Radia S TRRS1225 - Oliegevulde kachel

Deze De'Longhi Radia S TRRS1225 oliegevulde kachel is een radiator die geschikt is voor ruimtes tot maar liefst 75 m³. Deze elektrische verwarming telt drie verschillende vermogensstanden (1100 watt, 1400 watt en 2500 watt), zorgt ervoor dat de stralingswarmte zich sneller verplaatst en automatisch behouden wordt én gaat beter met de energie om dan traditionele modellen. Verder is deze De'Longhi voorzien van een snoeropbergmogelijkheid, zwenkwielen en ingebouwde handvaten: ideaal dus om eenvoudig te verplaatsen. 

5. Rowenta SO6510 Balnea Silence - Badkamerkachel

De Rowenta Instant Comfort Aqua badkamerkachel is een echt zorgeloos 2-in-1 apparaat. In de winter houd je je badkamer namelijk heerlijk warm en droog, en in de zomer zorgt de koelfunctie ervoor dat de badkamer koel blijft. Het apparaat is geluidsarm en past in elk hoekje. Met behulp van de twee eenvoudige vermogensstanden warm je de badkamer geleidelijk en geluidsarm of juist snel op. In beide gevallen wordt er genoeg warme lucht opgewekt en door de ventilator gelijkmatig door de ruimte (met een oppervlakte van 20 - 25 m2) verdeeld. Bovendien zorgt de draadbeugel ervoor dat je de kachel makkelijk kunt verplaatsen en opbergen. 

6. Rowenta Vectissimo CO3035 - Convector Kachel

Geniet van de krachtige Rowenta Vectissimo Turbo CO3035F1 met 2400W tijdens de koude dagen! Door het grote en brede rooster geeft de convectorkachel namelijk een optimale verdeling van warmte af in huis. Stel de gewenste temperatuur in voor maximaal comfort dankzij de 2 vermogensinstellingen of stel de vorstbeveiliging in om de kamertemperatuur in ieder geval boven 0 °C te houden. Vanwege de geïntegreerde en ergonomische handgreep is het apparaat gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

7. MOA Elektrische Verwarming PH01W - Convector kachel

Met de Elektrische MOA Heater PH01W zit je met een vermogen van 2000 watt er altijd heerlijk warmpjes bij. Met een vermogen van 2000 watt kan het apparaat iedere ruimte tot ongeveer 40 m3 (!) verwarmen. Van de woonkamer tot aan de serre: de elektrische heater verwarmt de ruimte op een gelijkmatige manier. En wie van modern design houdt, scoort met deze moderne MOA kachel. Het merk MOA laat namelijk zien dat design en functionaliteit heel goed samen gaat én voor iedereen mogelijk is.

8. Nedis HTCO10FWT - Convector kachel

Regel de temperatuur in je woning met deze eenvoudige Nedis kachel voor kamers tot 20 m2. Selecteer de juiste warmtestand (750 watt, 1250 watt of 2000 watt) en verwarm de ruimte geleidelijk of juist snel. De geïntegreerde ventilator zorgt ervoor dat de warmte in de kamer gelijkmatig verdeeld wordt en met de ingebouwde timer kun je de ruimte heerlijk voorverwarmen. Daarnaast is de kachel is uitgerust met oververhittingsbescherming. Let wel op: de kachel is niet waterdicht en dus daardoor niet te gebruiken in de badkamer.

9. Cecotec - Elektrische tafel ventilatorkachel 

Dankzij deze prachtige ventilatorkachel hoef jij voortaan geen kou meer te vatten. Maar ook bij stijgende temperaturen kun je net zo goed van dit draagbare apparaat genieten! Deze ventilatorkachel met hoog vermogen van 2000 watt heeft namelijk 3 standen: Eco (1000 watt), Turbo (2000 watt) en Cool (ventilator functie). De tafel ventilatorkachel kan ruimtes tot 15 m2 met een volume van 36 m3 verwarmen. Verplaats de Cecotec eenvoudig vanwege zijn lage gewicht van 0,9 kg en ergonomisch handvat. Ten slotte wordt de ventilator automatisch uitgeschakeld in het geval van oververhitting om schade aan de ventilator en omgeving te voorkomen. 

10. Threesixty smart ventilator & verwarming DXCH07 - Ventilatorkachel

De compacte Threesixty ventilatorkachel DXCH07 van het merk Duux kan een ruimte tot 30 vierkante meter verwarmen. Deze compacte ventilatorkachel blaast de verwarmde lucht aan de bovenkant naar buiten, waardoor de warmte 360 graden rondom voelbaar is. Het apparaat beschikt over 3 verwarmingsstanden van 600 watt, 1200 watt en 1800 watt en daarnaast 2 ventilatiesnelheden. Een organisch design met een hoog vermogen aan watt dus, wat deze kachel krachtiger maakt dan je zou verwachten. Dankzij de gratis Duux-app is de bediening van deze handige kachel heel eenvoudig én dus via je telefoon te regelen.