Gespot: 50x smalle bureaus voor jouw werkkamer

Gespot: 50x smalle bureaus voor jouw werkkamer

Op zoek naar een smal bureau voor thuis? Bureaus met een smal uiterlijk ogen minimalistisch: ideaal dus voor in een kleine werkomgeving. Benieuwd naar onze top 50 smalle bureaus? Bekijk het fancy aanbod online via Biano.nl.

Op pinterest komen we het continue tegen: minimalistische home offices - inclusief een smal bureau. En we zullen er geen doekjes om winden: wij worden van deze smalle bureaus ietwat gretig. Sterker nog: wij denken dat we aan zo'n soort bureau nóg productiever zullen zijn, ons nóg beter kunnen concentreren en ons creativiteit naar een next level zal stijgen. Vandaar dat we met liefde een top 50 hebben gemaakt, die we met liefde met je delen! Wat is jouw favoriet? 

Smalle bureaus voor minimalistische look

Ze hebben een slank prostuur, zien er sierlijk uit, hebben een minimalistisch en eenvoudig karakter, zijn praktisch ingesteld en eisen niet te veel ruimte op. We hebben het over... inderdaad: smalle bureaus. Een smal bureau is ideaal voor fijnproevers met een kleine werkruimte of werkkamer. Kortom, mocht je een nieuwe werkruimte willen inrichten of jouw werkplek een update willen geven: ga voor één van deze bureaus! 

 

P.S.: Kun je nog wel inspiratie gebruiken op het gebied van het inrichten van een kleine werkruimte? Lees dan verder in: "Kleine werkruimte inrichten thuis? 5 tips