shopping

21x de mooiste items voor een high tea

Een gezellige middag met vriendinnen begint helemaal goed met een high tea. Geen paniek, dat kun jij echt zelf! Maak er een culinair festijn van met behulp van de handigste keukenhulpjes, het mooiste servies en natuurlijk de lekkerste thee!

Het is genieten als je zo kunt aanschuiven aan een gedekte high tea tafel, maar het is echt nog zoveel leuker om zelf aan de slag te gaan. De voorpret begint al bij het bedenken van de hapjes en je kunt helemaal los gaan als het neerkomt op de tafelsetting. Kies je voor classy, kleurrijk of houd je van natuurlijke materialen? Vanuit daar kun je kijken wat je nog in huis hebt aan servies en accessoires en wat je gaat shoppen voor een fancy resultaat. Bij een high tea draait het - vanzelfsprekend - om de thee, dus zorg ervoor dat iedereen kan kiezen uit verschillende theesmaken. Door onderstaande high tea hebbedingen wil je het liefst meteen de uitnodiging versturen.

De echte keukenprinsessen bakken maar al te graag homemade scones, een culi taart of een hartige quich. Ben jij dat ook van plan? Dan heb je deze bakspullen nodig!