shopping, tips & tricks

25x bijzondere cadeaus voor moederdag (tot €30,-)

Zondag 9 mei is het Moederdag, dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Weet jij al wat voor cadeau je wilt geven? Of je nu wel of niet in de gelegenheid bent om langt te gaan: met deze moederdag cadeaus kun je alsnog haar iets unieks geven.

Helaas zijn we dit jaar misschien nog steeds niet allemaal in de gelegenheid om onze moeders te bezoeken om persoonlijk een cadeau te geven tijdens deze speciale dag. Maar dat neemt niet weg dat je toch op afstand je moeder een onvergetelijke Moederdag kunt bezorgen! Of ze nu gek op planten is of een echte koffieliefhebber is: wij tippen hieronder onze favoriete Moederdag cadeaus.

De keukenheld

Is jouw moeder een échte keukenheld en tovert ze weer iedere dag weer iets lekkers uit de keuken? Of ze nou een echte keukenprinses is of misschien toch iets meer in het kaliber van hobbykok: een moederdag cadeau voor in de keuken is altijd een goed idee! Ga bijvoorbeeld voor een fijn kookboek, mooi servies, fancy kookgadgets of een mooie houten snijplank. Jouw bloedeigen (hobby) keukenprinses kan haar hart ophalen bij één van deze culinaire cadeaus!

De fashionista

Is jouw moeder ook altijd on trend en weet ze als geen ander hoe ze zichzelf goed moet verzorgen? Dan zijn sieraden voor een moederdag cadeau altijd een goed idee! Sieraden zijn niet alleen een fijn en tijdloos cadeautje om te krijgen, maar met een sieraad wordt je moeder ook iedere dag weer herinnerd aan de speciale band die zij met jou heeft. Om nou echt een speciaal sieraad te scoren, hebben wij een aantal favorieten voor jou op een rijtje gezet.

De plantenlover

Is jouw moeder ook gek op alles wat met groen in huis te maken heeft? Kan ze ook zo genieten van haar urban jungle thuis en is ze zelfs bezig met het stekken van plantjes? Dan schiet je met onderstaande groene cadeautjes waarschijnlijk een schot in de roos. Van een nieuwe en unieke kamerplant tot aan prachtige droogbloemen: met één van deze moederdagcadeaus bezorg je jouw moeder gegarandeerd een lach op haar gezicht.

De drukke mama

Is jouw moeder ook altijd maar druk? Staat ze altijd maar klaar voor vriendinnen, zorgt ze 24/7 voor haar kinderen (inclusief man) en werkt ze daarnaast ook nog eens? Alle moeders worden blij van fijne verwenspullen om van de badkamer een persoonlijke welness te maken. Niets is fijner om soms even terug te trekken uit de drukke wereld en een me-time moment voor haarzelf in te plannen. Verwen haar lekker met een combinatie aan heerlijke natuurlijke zeepjes, een mooie hamam-doek van bio katoen, een huisparfum of een geurkaars.

De moestuinier

Kan jouw moeder afgelopen jaar ook zo genieten van het werken in de tuin, het verzorgen van haar zelfgekweekte kruiden en het oogsten van moestuin groentes en fruit? Of heeft ze het aanleggen van een moestuin(tje) al maandenlang op haar to-do list staan? Dan ben je voor de moestuinierster hier aan het juiste adres! Van zakjes met zaden tot fijn tuingereedschap: wij hebben een aantal inspirerende cadeaus voor haar verzameld waarmee je de (moes)tuin van jouw moeder helemaal in bloei zet!

“Wie staat er altijd voor je klaar? Dat is toch je moedertje. Wie krijgt er alles voor elkaar? Dat is toch je moedertje. Wie zorgt er elke dag voor jou? Dat is toch je moedertje….” -  Corry Konings