shopping

Gezond en lekker snacken: welke airfryer kies je?

Wil jij af en toe lekker snacken maar toch gezond eten? Kies dan voor een airfryer! Airfryers zijn niet meer weg te denken in de keuken. Welke airfryer kies jij?

Ze zijn niet alleen gemakkelijk voor een patatje of wat bitterballen op de zaterdagavond. In een airfryer kun je ook kip bereiden, of een lekkere cake. Om het kiezen makkelijker te maken heeft debeste.com een top-5 voor jou gemaakt!


Vier criteria
De geteste airfryers zijn dankzij vier criteria in de test gekomen. Uit een totaal van 22 airfryers zijn er vijf de beste gebleken. Je wilt snel jouw snackje kunnen bereiden, daarom heeft debeste.com besloten om airfryers van minimaal 1400 watt te kiezen. Daarnaast is gekeken naar vaatwasbestendige accessoires: als je een vaatwasser hebt, wil je die natuurlijk ook kunnen gebruiken. Voor het afbakken van een afbakbroodje heb je minimaal 200 graden nodig, daarom is ook naar de maximale temperatuur gekeken en tot slot zijn de voorgeprogrammeerde programma’s ook een belangrijk criterium geweest voor de test.


De beste koop
De 5 beste airfryers zijn gesorteerd in vijf categorieën: de beste koop, de best geteste, de beste kleine airfryer, de beste airfryer voor een groot gezin en de beste airfryer voor een klein gezin. Als je wilt gaan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, kies dan voor de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90. Met deze airfryer kun je voor maximaal vier tot vijf personen tegelijkertijd snacks bereiden. Ideaal als je veel monden moet voeden. Een ander groot voordeel van deze airfryer, is dat je niet alleen eten kunt bereiden, maar ook kunt ontdooien. Mocht je geen magnetron hebben, is deze airfryer dus een superaanvulling in jouw keuken.


De best geteste airfryer
De best geteste airfryer is weer een van Philips: de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

Deze airfryer heeft een schudindicator: je weet dus precies wanneer je de frietjes even moet schudden. Ook deze airfryer is geschikt voor vier tot vijf personen. Een groot huishouden wordt hier dus enorm gelukkig van. Wel is hij aan de prijzige én zware kant. Het is dus het beste om de airfryer op het aanrecht te laten staan. Dat is echter geen straf, want deze airfryer is een ware eyecatcher.


Compact
De naam van de volgende airfryer zegt het al: het is een compact apparaat. De Tefal Easy Fry Compact EY3018 is geschikt voor kleinere gezelschappen. Dit zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk op jouw aanrecht past. Een voordeel van deze airfryer is dat je favoriete gerechten kunt opslaan, maar je kunt ook programma’s zelf instellen. Dit gaat gemakkelijk met het touchscreen. Daarnaast is deze airfryer duurzaam omdat hij minder hoge wattages heeft en dus minder stroom verbruikt.


Passend bij jouw huishouden
De beste airfryer voor een groot huishouden is de Philips Airfryer XL Essential HD9260/90. Deze airfryer heeft een geurfilter waardoor je geen onaangename geurtjes in huis hebt. Als je niet de grote XXL wilt, maar ook niet een hele kleine airfryer, is dit een goede keuze.

De beste airfryer voor een klein huishouden is de Philips Airfryer L HD9252/70. Hiermee kun je voor twee à drie personen eten bereiden. Dit apparaat beschikt over vele programma’s. Op de website van debeste.com zie je direct waar je jouw airfryer kunt bestellen en ze geven je tips om tot de goede keuze te komen!