Shopping

12x onze favoriete tuin vloerkleden

Een tuin vloerkleed brengt net dat beetje extra sfeer in je tuin of op je balkon! Bovendien zijn de tuin vloerkleden bestand tegen regen en kun je ze dus altijd buiten laten liggen. Genoeg redenen dus! Benieuwd naar de favorieten van Biano?

vtwonen

We vervallen inmiddels een beetje in herhaling, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de tuin of balkon wordt steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Aangezien de (voor-)zomer steeds mooier in Nederland wordt, is het fijn als jouw buitenruimte een fijne en comfi omgeving is waar je lekker lang kunt vertoeven. Maak daarom van je terras een extra woonkamer met de juiste tuinmeubels én sfeervolle tuindecoratie, waaronder natuurlijk een gezellig tuin vloerkleed!

Tuin vloerkleden: we love it!

Het verschil tussen een tuin vloerkleed en een vloerkleed voor binnen? Eigenlijk niet zo veel. Beiden vloerkleden dempen het geluid, zijn lekker zacht voor de voetjes en kleden een ruimte aan. Het enige verschil is misschien wel dat vloedkleden voor in de tuin bestand zijn tegen alle weeromstandigheden - denk aan regen, zon en sneeuw - en dat ze makkelijker schoon te maken zijn. Buitenvloerkleden zijn over het algemeen glad geweven zodat er minder stof en zand in blijft hangen. 

De unieke kleden van Brita Sweden

Wij zijn blij dat we de prachtige vloerkleden van Brita Sweden in ons assortiment hebben! De zachte vloerkleden van dit Zweede interieurmerk worden namelijk met de hand gemaakt en zijn daardoor allemaal uniek. De items worden stuk voor stuk volgens een Zweedse traditie geweven, waarbij er gebruik wordt gemaakt van PVC-vrije plastic stroken. Door het gebruik van dit materiaal bevatten de vloerkleden dus geen zware metalen of weekmakers en zijn ze dus  helemaal eco! Ten slotte nemen de plastic vloerkleden en lopers geen stof op én zijn makkelijk schoon te maken - ideaal voor in de tuin! Naar welk tuinkleed gaat jouw voorkeur? 

 

De grafische dessins van Esschert

Het Nederlandse merk Esschert - uit Twente - timmert lekker aan de weg met hun eigen ontworpen collecties. De collecties zijn inmiddels zó populair geworden, dat de tuinitems al naar meer dan 65 landen gedistribueerd wordt. Zo gek zijn die Nederlanders dus nog niet! De ontwerpen van dit designmerk zijn origineel, modern en hebben hoogwaardige kwaliteit. Essert Design heeft een ruim aanbod aan onder andere buitenkleden! Wij selecteerden onze 3 favorieten. En oh ja, groot voordeel van de buitenkleden van Esschert? De kleden zijn dubbelzijdig en heeft een omgekeerde kleurstelling aan de achterkant waardoor je 'm kunt omdraaien. Handy!

 

De blikvangers van Bougari

De vloerkleden van het vloerkledenmerk Bougari zijn door het gebruik van polypropyleen zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij herhalen: polypropyleen - leuk woord voor Galgje! Polypropyleen is een synthetisch materiaal dat bestand is tegen verschillende weertypen, gemakkelijk schoon te maken is én brandvertragend werkt. Hierdoor zijn de robuuste kleden dus ook geschikt voor buiten, zoals op het balkon of terras. De harmonieuze kleuren van de tapijten zorgen ervoor dat de items perfect bij iedere tuinstijl passen. 

De karpetten van Garden Impressions

Sinds vorig jaar heeft het interieurmerk Garden Impressions speciale  buitenkleden aan hun tuindecoratie-assortiment toegevoegd. En deze vloerkleden verkopen als een tiet! Deze buitenkleden - ook wel "karpetten" genoemd - zijn door het gebruik van polopropyleen (yup, daar hebben we 'm weer) speciaal voor buiten gemaakt. Zoals we al eerder zeiden is dit een onderhoudsvriendelijke kunststof, met een extra hoge UV-resistentie. Hierdoor hoef je om verkleuring geen zorgen te maken en kun je de kleden lekker makkelijk met een tuinlang afspoelen. 

 

 

Creëer een echt huiskamer gevoel met één van de leuke tuin vloerkleden! Of meerderen natuurlijk.