shopping

Shop de leukste HEMA woonaccessoires met korting!

De nieuwe wooncollectie van HEMA staat weer online. En komt dat even goed uit: want wij mogen je 15% korting op de nieuwe woonaccessoires geven! Om je een handje te helpen hebben wij een lijst van onze 18 favoriete woonaccessoires gemaakt.

HEMA

Het team van Biano heeft eens even goed de tijd genomen om de nieuwste wooncollectie van HEMA te ontdekken. Met liefde hebben we een lijst gemaakt van onze 18 favo woonaccessoires, zodat we die met jullie kunnen delen. Zit er iets voor jou tussen? Gebruik dan kortingscode goedwonen voor 15% korting. You're welcome!

Lenteproof met mintgroen

Denk je aan betaalbare, maar leuke moderne woonaccessoires? Dan denk je aan HEMA. Met de nieuwste mintgroene woonaccessoires kun je weer heerlijk een nieuwe boost aan je interieur geven, zodat je huisje weer helemaal voorjaarsproof is. Wij zijn stiekem fan van de witte katoenen kussenhoes met een octopus. Ook leuk in combinatie met mintgroene accessoires, zoals kussenslopen, vaasjes of bijvoorbeeld het mintgroene plaid van 100% katoen. 

Mediterraanse uitstraling met terracotta

Woonaccessoires in de kleur terracotta geven rust, warmte én een natuurlijke uitstraling. Met deze terra items creëer je dan ook absoluut sfeer in je huis en droom je alvast heerlijk weg naar de mediterraanse sferen en de zomer. Daarnaast is terracotta simpelweg dé trend binnen de interieurwereld. So, need we say more? Kleine stylingtip: de kleur terracotta gaat goed in combinatie met de kleuren wit, grijs en groen (denk aan groene planten!).

Scandinavisch met geel

Een Scandinavisch interieur bestaat uit veel lichthout, wit en grijs in de basis en daar bovenop woonaccessoires, textiel en bekleding in pastelkleuren. Pastelkleuren zoals lichtblauw, lichtroze óf natuurlijk geel. En deze stijl vind je ook terug in de nieuwe wooncollectie van HEMA. Leuke, vrolijke gele vaasjes en kussens en wat dacht je van de musthave letterbord in - jawel - lichthout?

P.S: plan je online shopsessie wel snel in, want de online kortingsactie op woonaccessoires loopt tot en met zondag 15 april 2018. Shopse!