shopping

Scandinavische interieurs: shop de look!

De Scandinavische stijl is niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Wij hebben de mooiste interieurs én producten voor je bij elkaar gezocht. Zo kun je de looks direct kopiëren en plakken in huis!

Cocolapinedesign

We kennen het allemaal wel. Je ziet dé perfecte woonkamer online maar je hebt geen idee waar de meubels vandaan komen. Heel vervelend! Biano heeft drie geweldige Scandinavische interieurs voor je verzameld mét de look a like producten. Zo shop je het direct!

Shop de look: zithoek

Dé relaxplek in huis: een zithoek! Een bank, salontafel en televisie zijn vaak de basis van een fijne zithoek. Maar hoe krijg je het dan gezellig? Breng sfeer in de ruimte door woonaccessoires, planten en warme verlichting. In deze geweldige zithoek is dat zeker gelukt, wauw!

cc: cocolapinedesign

Shop de look: eetkamer

De plek in huis waar je vaak allemaal samenkomt, de eetkamer. Om te kletsen en natuurlijk om lekker te eten. Een persoonlijke en warme plek is dus erg belangrijk. Ben jij ook zo verliefd op deze eetkamer? Wij wel!

cc: ultralinx

Shop de look: hal

Een goede binnenkomer maak je echt maar één keer. De hal moet dus echt een weerspiegeling zijn van de gezelligheid van het huis. Probeer eens aan de details te denken. Kussentjes of andere accessoires zijn echt niet alleen voor in de woonkamer. Probeer er eens mee te spelen in je hal!

cc: FonQ

Ben jij helemaal in love met de Scandinavische stijl? Voor meer inspiratie in deze stijl, vind je de leukste items verzameld in onze shopguide