shopping

Nu al een kerstproof huis maakt je gelukkiger!

Wij kunnen niet ontkennen dat we vrolijker worden van een versierde kerstboom in huis. Helaas is het wachten altijd tot de Sint ons land weer verlaten heeft. Niet dus! Je wordt een gelukkiger mens als je de kerstdecoratie nu al in huis haalt. YES!

Pinterest / homeyohmy.com

Sta jij al maanden te popelen tot je de kerstboom weer mag optuigen? Dan hebben wij het beste nieuws van de dag voor je. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je gelukkiger wordt als je de kerstdecoratie al in huis haalt. Dus, waar wacht je nog op? Foute kerstmuziek aan, shoppen bij Biano en versieren maar!

'Happy' shopping! 

Als je stiekem al weken vol verlangen tussen onze kerstproducten zit te scrollen tot het moment dat je écht los mag gaan met shoppen. Vandaag is dé dag! Waarom? Onderzoekers hebben ontdekt dat je een gelukkiger mens wordt als je de kerstboom en decoraties al in huis haalt. De herinneringen uit je jeugd naar de Kerst zorgen voor een boost in je gelukshormonen. De kerstdecoraties zorgen voor zulke positieve associaties dat de nare dingen uit de wereld minder aanwezig zijn. Wow! Wij zien iedereen natuurlijk graag gelukkig, dus daarom shop je hier nu de allerleukste kerstitems.  

Voel je je ook al véél gelukkiger? Bekijk ook eens de shopguide om alles te vinden voor een perfecte Kerst. Merry Christmas! 

(bron: Journal of Environmental Psychology)