De leukste budgetproof verlichting

De leukste budgetproof verlichting

Verlichting in huis zorgt voor sfeer en warmte. Onmisbaar dus, zéker tijdens deze koude, donkere dagen. Wij hebben een lijstje gemaakt met de mooiste budgetproof verlichting, zodat jij er straks stralend bij zit!

Op iedere plek in huis vind je verlichting terug, dus het liefst shop je deze natuurlijk voor een fijn prijsje. Verlichting heb je in alle soorten en maten en we kunnen echt niet zonder. Niemand wil natuurlijk in het donker thuiskomen. Zo kun je kiezen voor een sfeervolle hanglamp in je hal. Dat is een échte must bij het shoppen van een lamp, het moet sfeer in huis brengen. Of het nu een vloerlamp is naast je bank of een plafondlamp boven je eettafel: gezelligheid gaat boven alles!

1.    Lekker hobbyen in het licht

Wat je hobby ook is: haken, lezen, tekenen, noem het maar op. Verlichting kan hierbij niet ontbreken. Een echte toevoeging voor op je bijzettafel of dressoir is een tafellamp of bureaulamp. Een klein, uniek exemplaar wat direct de aandacht trekt in je woonkamer. Zo kun je kiezen voor een industriële stalen lamp bijvoorbeeld voor een koperen eyecatcher. Binnen iedere woonstijl is de perfecte match te vinden. Én ben je van woonstijl gewisseld? No worries, je wisselt gewoon de lampenkap en je lamp ziet er weer gloednieuw uit!

2.    Een warm entree

Voor veel mensen een fijn moment: je draait je voordeur open en stapt je eigen veilige omgeving weer binnen. Je wilt je natuurlijk wel welkom voelen in je eigen huis. Zo kun je denken aan extra warme lampen. Waar je vroeger droomde van een kasteel, met een hal zo groot als je hele huis momenteel met een net iets té grote kroonluchter, heb je waarschijnlijk nu andere wensen. De kroonluchter is helemaal terug in een nieuw jasje, hipper en strakker. Zo kun je toch je eigen sprookjeskasteel creëren. Natuurlijk kun je ook voor iets subtieler gaan door te kiezen voor een plafondlamp of wandlamp.

3.    Een hapje eten

Wie houdt er niet van heerlijk eten? Of je nu met de hele familie, je vrienden of alleen aan je eettafel zit. Verlichting is heel belangrijk! Als je uren in de keuken hebt geploeterd voor een sterrenmaaltijd, wil je natuurlijk wel zien wat je aan het eten bent. Een hanglamp is perfect voor in je eetkamer. Zo kun je kiezen voor een glazen, bamboe of stalen lamp want we zijn gék op keuze, toch?!

TIP / Cluster verschillende hanglampen voor een speels effect. Mix and match, speel met verschillende stijlen en maak je eigen verlichte feestje boven de tafel!

4.    Voor de kiddo’s

In de nacht wanneer het donker is kan er een hoop gebeuren. Monsters onder het bed bijvoorbeeld én dat willen we niet! Maar, geen nood: de nachtlampjes bezorgen je een rustige nacht, zonder gewekt te worden. De meest schattige nachtlampjes van een ananas, wolkje, regenboog en nog veel meer geven je kids een veilig gevoel en ze staan ook nog eens geweldig in de kinderkamer. De leeslampjes zijn ook perfect om nog even dat laatste hoofdstuk uit het boek te lezen, zonder weer uit bed te moeten. Handy!

Welke verlichting ga jij aanschaffen na al deze keuzes? Succes met kiezen ;-)