De kerstcollectie van Sissy-Boy Homeland maakt ons hebberig

Ben jij into kleurrijke items met een authentiek randje? Dan heeft Sissy-Boy Homeland een kerstcollectie waar je grijpgrage handjes van krijgt. Laat je verwonderen en haal unieke decoratie in je stekkie.

Sissy Boy

Jingle bell, jingle bell...Christmas is coming! Oliebollen kramen staan weer op iedere hoek van de straat en de kerstbomen en kerstlampjes sieren de winkels weer. Ben jij al druk in de weer met je kerstaankopen? Sissy-Boy Homeland komt met een kerstcollectie waar je u tegen zegt. Bij Sissy-Boy Homeland mag en kan alles op interieurgebied. Ook tijdens Kerst. 

De kerstcollectie van Sissy-Boy Days of Homeland

Wat wil een mens nog meer: Sissy-Boy Homeland die je meeneemt in haar wonderlijke kerstwereld. En dat Sissy Boy-van een beetje heavy houdt, dat zien we weer terug in haar kerstcollectie. Houd jij toch meer van traditionele kerstinrichting? Ook dan kun je bij deze kerstcollectie van 2018 terecht. Shop bijvoorbeeld mooie glitterballen voor in de boom of kerstverlichting in de vorm van leuke huisjes. Maar ook onze favoriet is weer van de partij: de velvet poef in leuke kleuren. Likey likey.

Minimalistisch kersthuis

Je kunt je kerstdecoratie makkelijk afstemmen op je interieurstijl. Een minimalistische look kenmerkt zich door eenvoudige woonaccessoires in strakke lijnen. Bij deze interieurstijl leg je de nadruk vooral op kleine accenten en authentieke, individuele items. Voor je kersthuisje kun je het beste een aantal kandelaren - in dezelfde kleur - bij elkaar zetten. We weten niet hoe Sissy-Boy het doet: maar iedere keer krijgen ze het weer voor elkaar om voor iedere woonstijl een collectie te ontwerpen. We love you for that Sissy-Boy!

Houd het lekker traditioneel

Interieur trends komen en gaan, maar veel mensen houden het toch liever bij traditionele kerstdecoratie. Ben jij meer van traditioneel kerstrood of goud? Versier dan de kerstboom met leuke kerstballen in rood, zilver of goud! Gelukkig is de kerstdecoratie niet super standaard om zo toch nog dat unieke randje te geven aan jouw traditionele boom. Decoreer de kersttafel met een mooi tafelkleed, goud bestek en rode wijnglazen en de toon is gezet. 

Een wilde Kerst

Of wat dacht je van een wilde Kerst? Leef je lekker uit en wees creatief! Kies voor kleuren als okergeel, goud, roze, groen en multi voor je kerstdecoratie. Hang kleine kreeftjes of een pauw in de boom. Alles kan! Of shop jij misschien die leuke kerstbal in de vorm van een tomaat? Je kunt het zo gek niet bedenken of Sissy-Boy heeft wel een unieke kersthanger waar jij blij van wordt! En wil je deze heerlijke gekte doortrekken naar je de kersttafel? Stijl deze dan af met plaids en placemats in exotische kleuren en prints. Enne, ben jij de keukenprins(es) van de avond? Kook dan in stijl met een schort in jaguar print! Wedden dat je deze kerststijl bij werkelijk niemand ziet?