Woningsdag deals: de tofste sales op een rij

Woningsdag deals: de tofste sales op een rij

Dit jaar is Koningsdag omgedoopt tot Woningsdag en blijven we allemaal thuis. Alle tijd om online te shoppen dus. Wist je dat er rondom Woningsdag heel veel sales zijn? Wij tippen de tofste deals!

Dit jaar is Koningsdag net een beetje anders. Helaas vieren we het dit jaar niet groots in oranjekleuren met z’n allen op straat, maar blijven we allemaal thuis om het klein te vieren. Vanwege het thuisblijven is Koningsdag 2020 benoemd tot Woningsdag. Wij vinden Woningsdag het ideale moment om nieuwe items online te shoppen voor je interieur en buitenruimte. Er zijn momenteel heel veel sales bij verschillende webshops en die willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Hieronder vind je een lijst met webshops die de beste deals hebben.

Tuinmeubelshop

Bij Tuinmeubelshop zijn er momenteel heel veel tuinmeubels in de aanbieding! Het lentevoordeel kan oplopen tot wel 50%! Of je nu op zoek bent naar tuinkussens, tuinstoelen of een volledige loungeset, de sale bij Tuinmeubelshop mag je niet missen!

Leen Bakker

Leen Bakker heeft momenteel diverse musthaves voor in de tuin in de aanbieding. Je koopt volledige loungesets met 35% korting en parasols tot 30%! Ook voor je interieur binnen heeft Leen Bakker een paar goede deals. Diverse banken zijn te koop met kortingen tot 25%, bureaus met 20% korting en de korting op eetkamerstoelen kan zelfs oplopen tot 35%. Shoppen maar!

Made.com

Made.com heeft momenteel de Spring Sale met kortingen tot 20% op diverse interieur items. De collecties van Made.com maken ons altijd heel hebberig. Zowel lampen, dekbedovertrekken en woondecoratie, als grote meubels zijn te koop met fijne korting. Wij willen alles wel in ons winkelmandje stoppen!

Tuinmeubelland

Bij Tuinmeubelland is er het hele jaar door sale op tuinmeubelen. Parasols, tuinsets, vuurtafels, tuinstoelen en loungesets, je vindt ze allemaal met kortingen tot 30%. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je nog meubels zoekt voor in de tuin!

Sanitairwinkel

De voorjaarssale bij Sanitairwinkel is ook in volle gang. Mocht jij je badkamer of toilet een make-over willen geven, dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Koop nu mooie tegels, wasbakken, kranen en badkamersets met fijne kortingen. Zo wordt jouw badkamer de perfecte plek om te relaxen!

Alle sale aanbiedingen bij Biano vind je hier!