tips & tricks

Welke woonstijl past bij jou? Doe hier de quiz!

Welke woonstijl past bij jou? Hou je meer van strakke meubels en geometrische vormen? Of ben je meer van de houten meubels en warme kleuren? Doe hier de quiz en vind het uit!

Van Scandinavisch tot Bohemian: iedereen heeft een woonstijl die bij hem/haar past. Wanneer je nieuwe interieur items aanschaft die bij dezelfde woonstijl horen zul je zien dat deze automatisch goed bij elkaar passen, ideaal dus om te weten welke woonstijl bij jou past. Benieuwd? Doe hieronder de woonstijl quiz!

Biano's woonstijl quiz

Met de woonstijl quiz kom je erachter welke van de 6 populairste woonstijlen van 2021 bij je past.

De 6 populairste woonstijlen van 2021

Heb je de test gedaan en ben je benieuwd naar wat voor woonitems bij jouw woonstijl horen? Check dan de woonstijlen hieronder.


Scandinavische woonstijl

De Scandinavische woonstijl is al jaren een van de populairste woonstijlen in interieurland. De woonstijl kenmerkt zich van de minimalistische meubels, veel wit -en grijstinten en simpele decoraties.


Bohemian woonstijl

De Bohemian woonstijl heeft veel groen, natuurlijke materialen en wereldse elementen. De woonstijl straalt warmte uit door de warme tinten die je kunt gebruiken in de woonitems en op de muur.


Industriële woonstijl

Net zoals de Scandinavische stijl gaat de industriële stijl ook al lang mee. Door de donkere kleuren en robuuste houten meubels creëer je een stoer effect in je interieur.


Abstracte woonstijl

De abstracte woonstijl zien overal terugkomen op social media. Van vloeiende vormen tot keramieken beelden, zolang woonitems spreken voor de verbeelding passen ze binnen deze woonstijl.


Midcentury Modern

De Midcentury Moderne woonstijl is de meest opkomende woonstijl van 2021. De retro meubels en warme kleuren zorgen voor een knus en gezellig effect. De meubels van deze woonstijl lopen flink uiteen.


Japandi woonstijl

De Japandi woonstijl is de nieuwste woonstijl van 2021. Het is een combinatie tussen Scandinavië en Japan waarbij het minimalisme in het middelpunt staat. Meubels met lichte kleuren en simpele vormen passen helemaal bij deze woonstijl.