shopping

Paasvoordeel: nu tot 20% korting bij de Bijenkorf!

Lekker vrij met de Pasen? Dat komt goed uit: de Bijenkorf pakt rondom de Paasdagen namelijk uit met Vrolijk Paasvoordeel. En ja je leest het goed: je kunt tot 20% korting krijgen op bijna 3.000 woonitems. Om je te helpen hebben we de leukste items verzameld.

Pinterest

Heb jij al plannen voor het heerlijke paasweekend dat weer voor de deur staat? Met een beetje geluk heb je tussen het eieren zoeken door tijd om even achter je laptopje te duiken. Waarom? Omdat de Bijenkorf met het Vrolijk Paasvoordeel heerlijke kortingen geeft: je kunt tot wel 20% op diverse woonitems shoppen.  

Korting op koken & tafelen

Maar waar te beginnen? Laten we eerst maar even een kijkje nemen in de keuken en op zoek gaan naar pareltjes. Want man-o-man, je krijgt niet zomaar korting: nee, je krijgt korting op écht goede merken. Van prachtig delftsblauw servies van het merk Royal Doulton tot het stoere leren keukenschort van het Nederlandse merk Witloft: dit is serious business! Maar ook de klassieke koffiemaker mag wat ons betreft gewoon in het online winkelmandje. Wij zijn de moeilijkste niet. 

Diverse woonaccessoires met korting

Toch meer op zoek naar nieuwe items voor in je woonkamer? No problemo. Ook op het gebied van woonaccessoires heeft het Paasvoordeel ons wat te bieden. Ben jij bijvoorbeeld ook fan van het prachtige Scandinavische merk Hay? Lucky you: de dot sierkussens kun je nu namelijk met korting kopen. Al moeten wij eerlijk bekennen dat we de wandklok van hout ook erg leuk vinden... Jij? 

Paasvoordeel in de slaapkamer

Heb jij ook zin om je slaapkamer weer eens even lekker lenteproof te maken? Even weer nieuwe badhanddoeken, een fris dekbedovertrek of bijvoorbeeld nieuwe hoeslakens? Want laten we eerlijk zijn: het vervangen van beddengoed of handdoeken kan nooit kwaad. Sterker nog: stiekem zou het weleens lekker zijn om de hele boel te vervangen. Wij zien ons in ieder geval al helemaal onder de nieuwe katoenen beddengoed liggen.

P.S: No pressure, maar de kortingsactie loopt tot en met 2 april 2018. Dus wees er snel bij!

P.P.S: We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar mocht er nou écht niets voor jou tussen zitten dan is er allesbehalve een man over boord. Ze hebben namelijk korting op bijna 3.000 woonitems! Hopelijk zit er hoe dan ook iets voor je tussen, shopze!