Muur accessoires nodig? 5x leuke ideeën

Muur accessoires nodig? 5x leuke ideeën

Dress your wall met een gave muuraccessoire. De vraag is alleen wélke muuraccessoires? Van posters tot muurkleden: Biano.nl heeft vijf leuke ideeën wat betreft muurdecoratie voor jou verzameld. Kies jouw favoriete items voor aan de muur!

Muuraccesoires kun je niet meer weg denken uit je interieur: ze maken de inrichting af en bepalen de sfeer in huis. Wij hebben daarom wat ideeën voor jou op een rijtje gezet; het enige wat jij nog hoeft te doen is je favoriete item kiezen. 

1. Tijdschriftenrek als muuraccessoire

Wij zijn fan van de tijdschriftrekken. Een tijdschriftrek is namelijk een echte eyecather voor aan je muur én een handige opbergplaats voor jouw favoriete magazines, boeken of kaarten. En van budgetproof tot design: zoals je ziet kun je het zo gek maken als je zelf wilt. 

 

 

2. Wandkleden

Of wat dacht je van die bohemian kleedjes voor aan de muur? Zoals dit prachtige handgemaakte wandkleed van HKLiving? Met een wandkleed geef je een ruimte namelijk meteen een andere sfeer. Een heerlijk tropische Ibiza sfeer waar de zon altijd schijnt, de mensen vrolijk zijn en dansen, er cocktails gedronken worden... Moeten we nog even door gaan? 

3. Letterborden aan de muur

Mocht je graag creatief bezig zijn en lichtelijk last hebben van veranderdwang, dan zijn letterborden wellicht jouw favo muuraccesoires. Een letterbord is namelijk perfect voor de creatievelingen onder ons die het liefst dagelijks nieuwe quotes bedenken. Met een letterbord kun je dan ook iedere dag je eigen quote samenstellen en 'm vervolgens tegen de muur aanzetten of 'm aan de muur ophangen.

 

4. Wandplanken

Als je praktisch bent ingesteld kun je waarschijnlijk met een wandplank goed uit de voeten. Goede wandplanken zijn namelijk praktisch en mooi tegelijk. Gebruik de plank om jouw favoriete en waardevolle foto's of boeken op uit te stallen, al kun je natuurlijk ook lekker in de weer gaan met plantjes, kaarsen of vaasjes. It's up to you!

 

5. Gallery wall met posters

Ten slotte is de gallery wall natuurlijk on trend. Een gallery wall kost over het algemeen niet zoveel geld en moeite, maar geeft wel snel resultaat! De vraag is alleen: Welke posters moet je kiezen? Eigenlijk maakt dat niet zoveel uit, zolang de posters maar bij jou, als persoon, passen. Heb je toch nog wat meer inspiratie nodig? Lees dan verder in: Grote muurposters: 6x inspiratie gallery wall.

Succes met het uitkiezen van jouw favo items!