Interieur met okergeel: 18x woonaccessoires

Interieur met okergeel: 18x woonaccessoires

Voor welke interieurstijl je ook gaat: okergele woonaccessoires zijn dé accentkleuren in je interieur. Daarnaast zijn gele woonaccessoires tijdloos en geven een heerlijk vrolijk gevoel. Wij hebben daarom de leukste okergele woonaccessoires op een rijtje gezet!

Of je nu voor de bohemian, Scandinavische of vintage-stijl gaat: okergele woonaccessoires zijn met iedere interieurstijl goed te combineren - zonder al te overheersend te zijn. Maar op welke manier breng jij okergeel in je interieur? Wij helpen je graag een handje en hebben 18 okergele woonaccessoires voor je verzameld! 

Woonkamer: okergele woonaccessoires

Laten we beginnen met de woonkamer. Bij okergele accessoires voor in de woonkamer kun je natuurlijk verder denken dan alleen kussens, vazen of plaids. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie velvet hocker of vloerkleed? Net even wat anders, maar wel een leuke manier om de kleur okergeel in je interieur terug te brengen.

Slaapkamer: okergele woonaccesoires

Maar je kunt natuurlijk ook aan je slaapkamer vrolijke, okergele woonaccessoires toevoegen! Heb je een slaapkamer met witte, beige of grijze basistinten? Okergele accessoires zullen in combinatie met deze rustige basiskleuren een mooi plaatje creëren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor rustieke kaarsen, een trendy kapstok of een okergeel dekbedovertrek. Of ga voor okergele gordijnen, als je durft! 

Keuken: okergele woonaccessoires

Speel met de okergele kleur door deze kleur ook aan de keuken toe te voegen. Hoe? Ga bijvoorbeeld voor gezellige waxinehouders, placemats, servetten of servies. Of what about een lekker kleurrijk geel keukenschort? Maakt het koken wel zo gezellig, toch?  Ook pretty: een okergele prullenbak. Lekker retro en geeft een frisse boost aan je keuken. 

Wil je liever een ander kleurtje in huis? Wat dacht je van groen! Wij verzamelden voor jou de leukste groene woonaccessoires