shopping

Interieur met okergeel: 18x woonaccessoires

Voor welke interieurstijl je ook gaat: okergele woonaccessoires zijn dé accentkleuren in je interieur. Daarnaast zijn gele woonaccessoires tijdloos en geven een heerlijk vrolijk gevoel. Wij hebben daarom de leukste okergele woonaccessoires op een rijtje gezet!

Ookinhetpaars

Of je nu voor de bohemian, Scandinavische of vintage-stijl gaat: okergele woonaccessoires zijn met iedere interieurstijl goed te combineren - zonder al te overheersend te zijn. Maar op welke manier breng jij okergeel in je interieur? Wij helpen je graag een handje en hebben 18 okergele woonaccessoires voor je verzameld! 

Woonkamer: okergele woonaccessoires

Laten we beginnen met de woonkamer. Bij okergele accessoires voor in de woonkamer kun je natuurlijk verder denken dan alleen kussens, vazen of plaids. Wat dacht je bijvoorbeeld van een okergele boekenladder? Of bijvoorbeeld een mooie velvet hocker? Net even wat anders, maar wel een leuke manier om de kleur okergeel in je interieur terug te brengen.

Slaapkamer: okergele woonaccesoires

Maar je kunt natuurlijk ook aan je slaapkamer vrolijke, okergele woonaccessoires toevoegen. Heb je een slaapkamer met witte, beige of grijze basistinten? Okergele accessoires zullen in combinatie met deze rustige basiskleuren een mooi plaatje creëren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor rustieke kaarsen, een trendy kapstok of een okergeel dekbedovertrek. 

Keuken: okergele woonaccessoires

Speel met de okergele kleur door deze kleur ook aan de keuken toe te voegen. Hoe? Ga bijvoorbeeld voor gezellige waxinehouders, bloempotten, servetten of servies. Of what about een lekker kleurrijk geel keukenschort? Maakt het koken wel zo gezellig, toch?  Ook pretty: een okergele prullenbak. Lekker retro en geeft een frisse boost aan je keuken. 

P.S: wist je dat de kleur okergeel goed samen gaat met gouden accessoires? Deze combinatie zorgt namelijk voor een extra warme en chique touch in je huis. Als je benieuwd bent naar deze golden touch, kan je ook nog even een kijkje nemen bij onze gouden producten