shopping

De leukste cadeaus voor moederdag (tot €25)

Moms are the best en verdienen daarom ook het leukste cadeau voor moederdag. Een bosje bloemen of een doosje chocolade is dan misschien ook wat te afgezaagd. Oftewel: gooi het dit jaar over een andere boeg! Check hier de leukste cadeaus voor je moedertje.

Dille & Kamille

We zetten hem alvast even in: “Wie staat er altijd voor je klaar? Dat is toch je moedertje. Wie krijgt er alles voor elkaar? Dat is toch je moedertje. Wie zorgt er elke dag voor jou? Dat is toch je moedertje….” Oftewel: die lieve moeder van jou verdient het beste van het beste. Check daarom snel de leukste cadeaus voor moederdag!

Voor de groene vingers van di mama

Is jouw moeder ook gek op alles wat met groen te maken heeft? Kan ze zo genieten van plantjes verzorgen, zelfgekweekt groen en oogsten uit haar moestuin? Dan zijn de groene cadeautjes ideaal voor haar. Van plantenpotten tot kweekkastje: shop hier de leukste cadeaus voor moederdag.

Cadeau’s voor de keukenheld

Is jouw moeder een échte keukenheld? Tovert ze weer iedere dag iets lekkers uit de keuken? Dan is een cadeau voor in de keuken een steengoed idee! Ga bijvoorbeeld voor een fijn kookboek, mooi servies, fancy kookgadgets of een mooie houten snijplank. We hebben in ieder geval genoeg opties om uit te kiezen.

Het multifunctionele cadeau

Geen idee waarom: maar de meeste vrouwen houden van structuur, orde en dus ook een opgeruimd huis. Veel vrouwen kan je dan ook niet gelukkiger maken dan met opbergmanden. Mocht je moeder nou niet bepaald een opruimtype zijn, ook dan is er geen man(d) over boord: manden zijn namelijk ook helemaal hip om als plantenpot te gebruiken. Oftewel: speel op save en ga voor manden als moederdagcadeau.

Fijn thuiskomen met huisgeuren

Of wat dacht je van een heerlijke huisparfum? Het klinkt misschien truttiger dan dat het is, maar met een heerlijke geur in woon- of slaapkamer kan je moeder zich wel optimaal ontspannen. En dat is pas fijn thuiskomen! Kleine tip: zorg ervoor dat je de juiste geur voor je moeder uitkiest. Hoe? Gluur stiekem even naar haar parfumflesjes en kijk waar ze van houdt, zoals fruitig, bloemig of juist houtgeuren.

Verwencadeaus voor de mooiste mama

Alle moeders worden blij van fijne verwenspullen om van de badkamer een persoonlijke welness te maken. Even terugtrekken uit de drukke wereld en me-time voor haarzelf. Dus houd je vooral niet in en mix en match met heerlijke natuurlijke zeepjes, een mooie hamam-doek van bio katoen of andere badkameraccessoires.

En vergeet niet: "Wie staat er altijd voor je klaar? Dat is toch je moedertje..." - Corry Konings