Waarom een schommel in huis een goed idee is

Waarom een schommel in huis een goed idee is

Klaar om iedere dag swingend te beginnen? Neem een schommel in huis! Ze zijn hip en ook nog eens te gebruiken op verschillende manieren. Benieuwd hoe? Check it out!

Een (stiekeme) wens van iedereen. Maar schommelen is écht iets voor kinderen, toch? Nee hoor, een schommel in huis is hip. Zowel voor de kinderkamer als in de slaapkamer. Alle stress even van je af schommelen na een drukke dag. Je favoriete Netflix serie bekijken vanaf een bijzondere hoogte. Er is altijd wel een reden te bedenken om lekker door je slaapkamer te swingen.

Een schommel als nachtkastje

Naast al het plezier, kan het ook nog eens ontzettend praktisch zijn. Een schommel aan het plafond als nachtkastje, zie je het al voor je? Wij wel! Hang een schommel naast je bed. Hier kun je je nachtlampje, wekker en een lekker boek op kwijt. Dit geeft je slaapkamer hét speelse gevoel wat je wilt hebben.

Lekker zwieren in de kinderkamer

Iedere dag kunnen swingen door je eigen slaapkamer. Dit klinkt als muziek in de oren voor ieder kind. Naast dat het uren vol plezier geeft, staat het ook nog eens onwijs trendy. En wat als wij vertellen dat je dit zelfs kan realiseren met twee linkerhanden? Een stuk hout of een autoband, een paar stevige touwen, haken en vooral niet onbelangrijk: ruimte. Er moet natuurlijk wel flink gezwierd kunnen worden.

cc links: fonQ / cc rechts: Interieur-inrichting
cc links: fonQ / cc rechts: Interieur-inrichting

Ben jij ook om en ga je voor een schommel in huis? Have fun en swingse!