3 home hacks die we je niet willen onthouden

3 home hacks die we je niet willen onthouden

We kennen het allemaal wel - de dagelijkse sleur - maar het is tijd om daar verandering in te brengen. Met deze 3 home hacks krijg je weer een boost van energie en maakt het je leven zoveel makkelijker. Dat wilden wij je dus niet onthouden.

#1 / DIY leather strap
Oh my. Hoe cool zijn leather straps die je volledig naar keuze kunt uitzoeken en toepassen? Ik zal je precies vertellen wat je er allemaal mee kunt doen. Koop mooie stroken leer, in een kleur die jij wilt hebben en bedenk je natuurlijk waar je het voor gaat gebruiken. Je kunt er handvaten van maken voor bijvoorbeeld de keukenkastjes of je nachtkastje. Wat je ook kunt doen is een toffe kledinghanger maken met behulp van een houten stok. Een nog creatiever idee waarmee je ook nog eens ruimte bespaart is een magazine holder maken van de lederen strips. Deze kun je aan de wand bevestigen als een soort lus waarin je je magazines kunt showen. Ik ben dus fan van de leren hengsels, snap je?

 

#2 Schoenen piramide
Kom je al-tijd ruimte te kort en met name als het gaat om het opbergen van schoenen? Wij hebben een genius home hack voor je. Hoe handig is deze schoenen ladder waar je heel wat paren op kwijt kunt én het is ook nog eens een creatieve uitkomst om je pareltjes te kunnen laten shinen. Als shoe addict schaam jij je toch zeker niet? Als je kiest voor een houten ladder waar je de planken horizontaal op wilt leggen, kun je de ladder ook in een gezellige kleur verven of spuiten. Zo heb je toch variatie en daardoor het idee dat je steeds een nieuwe schoenen piramide hebt. Win-win!

#3 Organizen
Tsja, opruimen hoort er toch echt bij. Het blijft maar doorgaan en er lijkt geen einde aan te komen. Maar dan zijn deze organization hacks zeer geschikt voor jou. Want opgeruimd in huis, betekent ook opgeruimd in je hoofd. In plaats van 16 verschillende kruidenpotjes in je keukenkastjes is het ook een leuk idee om allemaal glazen potjes te sparen. Verf de deksel in krijtverf en schrijf op wat erin zit. Ziet er super leuk en opgeruimd uit! Printables zijn ook erg handig, je kunt ze vaak online gratis downloaden en printen en met een paar stappen heb jij de badkamer acccessoires op orde gebracht.

Mocht jij nog een toffe home hack kennen, laat het ons zeker even weten!