Tips & tricks

Creatief snoeren wegwerken doe je zo!

We willen niets liever dan alles draadloos in huis is máár helaas hebben we snoeren in overvloed. Gelukkig hoef je je niet meer rot te staren aan deze snoeren. Wij hebben namelijk de meest creatieve manieren verzameld om deze weg te werken, check it out!

Homeyohmy

Als we aan ons droominterieur denken, stellen wij ons geen walhalla aan snoeren voor. Alle gadgets zijn natuurlijk onmisbaar in huis maar de snoeren zijn dit zeker wel. Gelukkig hoeven zij écht geen middelpunt te worden in je interieur. Wij hebben de beste tips voor je verzameld zodat die snoeren geen enkel probleem meer zijn!

Verstoppen maar

De meeste tv-kasten bieden de mogelijkheid om je snoeren in te verstoppen, handig! Heb je dit niet in huis? Doosjes, kratjes en kistjes: we zijn er natuurlijk gek op! Nu vraag je je vast af waarom je dit nooit eerder hebt bedacht. Snoeren verstoppen we natuurlijk hierin. Maak een opening aan de achterkant van je favoriete opbergdoosjes zodat je de snoeren hier doorheen kunt doen. Niemand die je snoeren ziet én het geeft ook nog extra sfeer aan je woonkamer.  

TIP / Heb je apparaten in huis die je écht niet in zicht wil hebben, zoals een spelcomputer? Verstop deze tussen een stapel staande boeken en niemand die het ziet!

cc L: Burlapandlace Blog R: Homeyohmy
cc L: Burlapandlace Blog R: Homeyohmy

Eyecatchers in huis

Zie je het niet zitten om al je snoeren te verstoppen en ga je liever aan de knutsel? Wat dacht je van een kralenpartij om je kabels? Op deze manier laat je de snoeren opvallen máár nu op een positieve manier! In een hobbywinkel kun je de mooiste kralen vinden om aan je snoer te rijgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je snoeren een creatieve twist te geven. Zo kun je kiezen voor stickers, gekleurd draad of sisal touw om het in te wikkelen. Laat die creatieve bui maar komen!

cc L: Winkgo R: Brit
cc L: Winkgo R: Brit

Keep it simple

Dit blijft toch wel een gouden tip voor iedereen. Want oplossingen hoeven écht niet moeilijk te zijn! Het enige wat je nodig hebt is sterke tape en een gladde ondergrond. De snoeren kun je natuurlijk gewoon afplakken! Plak ze stevig vast onder een kastje of tafeltje zoals je tv-meubel. Het is wel belangrijk dat er een stopcontact dichtbij is want dat snoer wil je niet dwars door je woonkamer heen.

cc L: Garvin and Co R: Feel it Cool
cc L: Garvin and Co R: Feel it Cool

YES, helemaal klaar om je snoeren aan te pakken? Succes!