winnen, duurzaam wonen

Win een duurzame make-over t.w.v. ruim €3.000,-

Wil jij een duurzame make-over t.w.v. ruim €3.000,- voor je interieur winnen? Een make-over door een echte interieurstyliste? Lees snel verder hoe je kans maakt op deze duurzame winactie van Biano en ga met jouw nieuwe slow livingroom het najaar in!

Altijd al graag een make-over voor je interieur willen winnen? Dan is dit je kans! Je maakt namelijk kans op een geheel verzorgde make-over bij jou thuis. En niet zomaar een make-over. Nee, een make-over met als thema duurzaamheid! Want een nieuw interieur (krijgen) is natuurlijk leuk, maar niet altijd goed voor de wereld. Met onze duurzame make-over willen we je laten zien dat het ook anders kan én dat jij met je interieur een steentje kunt bijdragen aan een beter milieu. 

DOE HIER MEE MET DE DUURZAME WINACTIE

Om kans te maken op de duurzame make-over (met een totale waarde van ruim €3.000,-) kun je een foto van je eigen woonkamer uploaden en aangeven waarom jij deze slow livingroom make-over wilt winnen. Een foto van een kennis, vriend of familielid mag natuurlijk ook, waarvan jij vindt dat die degene het verdient. Meer kans maken? Deel dan je eigen woonkamer foto of de winactie via je social media, tag daarin Biano en gebruik de #duurzamemakeover en wie weet ben jij straks de gelukkige! Uiteindelijk kiest de Biano-jury samen met de interieurstylisten de winnaar uit. Niets meer, niets minder. Klik dus op de bovenstaande link, voeg je foto van je woonkamer toe en deel 'm met zoveel mogelijk vrienden en familie! Good luckies.

 

Waaruit bestaat de duurzame make-over?

De gelukkige wint een make-over thuis - uitgevoerd door twee interieurstylisten - t.w.v. ruim €3.000,-. Door de ruimte anders in te delen, (oude meubels) opnieuw te gebruiken, muren een likje duurzame verf te geven en het geheel af te stylen met nieuwe fair accessoires, meubels en planten weten de stylisten een totaal nieuwe look te creëren en is jouw slow livingroom klaar voor het nieuwe seizoen. Juist in het kader van duurzaamheid zullen we je interieur niet volledig van nieuwe meubels voorzien, maar proberen we juist met de meubels die je hebt nieuw leven in je interieur te blazen. Maar dé vraagt blijft natuurlijk: What's in it for you?

1. Interieuradvies en een uitgevoerde make-over

Je krijgt een passend stylingadvies en een uitgevoerde make-over van interieurstylisten Judith Huls en Daniëlle van der Reijden. Deze interiorjunkies zijn niet geheel onbekend in het interieurwereldje: beiden zijn namelijk flink actief als social influencer op hun Instagram-accounts. De stylisten zullen bij jou thuis langskomen voor een kennismakingsgesprek en zullen op basis van jouw wensen en voorkeuren een sfeerimpressie op een moodboard maken. Met dit moodboard stellen ze een kleur- en materialenplan op en geven ze advies op het gebied van duurzame meubels en accessoires. Als deze sfeerimpressie aan jouw verwachtingen voldoet, gaan ze aan de slag! 

2. Shoptegoed van diverse duurzame webshops

Om de duurzame make-over daadwerkelijk vorm te geven, hebben verschillende duurzame interieurshops shoptegoed voor de winactie beschikbaar gesteld. Thanks, guys! Deze duurzame shops - Fairf, Fair Furniture, Meubelpartner, Sprinklr, Palais en Yoshikohome - zetten zich ieder op hun eigen manier in voor duurzame en eerlijke productie van meubels en/of woonaccessoires én dus ook voor jouw duurzame make-over. 

Wil je meer weten over deze shops en hoe ze ieder een bijdrage leveren aan een duurzaam interieur, lees dan verder in: "Duurzaam wonen: 6x verantwoorde interieurshops". 

3. Het wegbrengen van onbruikbare meubels en woonaccessoires

Mochten er tijdens de make-over nog meubels of woonaccessoires van je oude interieur overblijven - die jij liever kwijt dan rijk bent - dan zullen wij ervoor zorgen dat deze meubels en/of woondecoratie afgeleverd zullen worden aan kringloopwinkels. Hiermee zorgen we ervoor dat ook deze items nog herbruikt kunnen worden. Iedereen blij!

De winnaar is inmiddeld bekend gemaakt. Van harte gefeliciteerd! We hadden honderden deelnemers, dus de keuze was nog lastig. Maar houd vooral onze website, FB-pagina en Instagram in de gaten: want er komen nog veel meer toffe winacties aan!