winnen

WINNEN | Maak kans op shoptegoed t.w.v. €50,- van de Bijenkorf!

Ben jij nu veel meubels en woonaccessoires gaan shoppen vanwege COVID 19? Of heb je de hele inboedel omgegooid? Doe mee aan ons Grote Online Shop-onderzoek en maak kans op 4x shoptegoed t.w.v. €50 van de Bijenkorf.

Aangezien Covid 19 helaas nog wel even onder ons blijft, maar het voorjaar voorzichtig begint te lonken én de nieuwste interieurtrends voor 2021 bekend zijn is dit het perfecte moment het interieur een opknapbeurt te geven. Doe mee aan ons grote Online Shop onderzoek en maak kans op  4x een cadeaukaart t.w.v. €50,- van de Bijenkorf! 

Ga jij vanwege corona nu helemaal los in het online kopen van interieuritems? En is jouw online koopgedrag door het coronavirus veranderd? Wij zijn razend benieuwd en vragen daarom of je mee wilt doen aan ons grote Online Shopgedrag onderzoek.

* Op deze actie zijn de winactie voorwaarden van toepassing. De winactie loopt t/m 1 mei 2021 en de winnaar wordt per mail benaderd. Persoonlijke gegevens die wij ontvangen zullen anoniem blijven. Uitkomsten worden enkel gepubliceerd door middel van percentages op basis van het aantal respondenten.