winnen

WIN / 5-delig serviesset van Cookinglife

Is koken jouw passie en behoort 'tafelen' tot jouw hobby? Dan wordt je ongetwijfeld heel blij van het Arzberg Joyn servies van Cookinglife! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Biano en Cookinglife & maak meteen kans op het 5-delige Joyn servies.

Heb je het over eten, dan heb je meteen onze aandacht. Herkenbaar? Dan hebben wij nog iets heel leuks voor je. We mogen jullie namelijk trakteren op een te gek 5-delig serviesset t.w.v. €85,50 van Cookinglife, YES! Het moderne Joyn servies is helemaal van nu en matcht goed met elkaar dankzij de warme witte kleur in combinatie met de eikenhouten schaal. Goed om te weten is dat het serviesset vaatwasbestendig is, het ook nog eens in de magnetron kan én is gemaakt van hoogwaardig Arzberg porselein, met uitzondering van de eikenhouten schaal dan. Wil je hebben, toch? 

Zo maak je kans!

Om kans te maken op deze prachtige serviesset hoef je maar één ding te doen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Cookinglife én die van ons - oeps, dat zijn twee dingen - en je bent al in de race. Dus, waar wacht je nog op? Klik hier om mee te doen. Good luck to you!

cc Cookinglife

Happy cooking!

Bij iedere (hobby)kok gaat het bereiden van heerlijke gerechten, sfeer en een mooie presentatie hand in hand. En dat snappen we als geen ander. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een shop die alles heeft om lekker te kokkerellen. Alles wat je nodig hebt in de keuken, om te koken, bakken of braden vind je in het uitgebreide assortiment van Cookinglife. Dat maakt lang tafelen met vrienden en familie leuker dan ooit! Hoe leuk is het dat je dus nu kans maakt op het Arzberg Joyn 5-delig serviesset, dat dankzij de natuurlijke kleuren en het eenvoudige patroon is makkelijk te combineren is én ook nog eens prachtig staat op een mooi gedekte eettafel. Schrijf je dus snel in en maak kans!

Het servies bestaat uit: 
1x Arzberg Joyn Serveerschaal 32cm wit
1x Arzberg Joyn Dipschaal 8cm wit
1x Arzberg Joyn Schaal 12cm wit
1x Arzberg Joyn schaal 16cm wit
1x Arzberg Joyn Schaal 12cm Eiken

cc Cookinglife

PS. Wil je extra kans maken? Like en deel de winactie op Facebook en Instagram.

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 12 november 2017. De winnares wordt via de mail benaderd.