winnen

Win shoptegoed t.w.v. €250,- van Kees Smit Tuinmeubelen!

Ben jij nu veel tuinmeubels en decoratie aan het shoppen voor in de tuin? Of ben je lekker aan het tuinieren geslagen? Doe mee aan ons Grote Tuin-onderzoek en maak kans op 4x shoptegoed t.w.v. €250,- van Kees Smit Tuinmeubelen!

De winactie is gesloten! Iedereen die mee heeft gedaan en de vragenlijst heeft ingevuld: heel erg bedankt! We zullen de resultaten van het Tuinonderzoek binnenkort met jullie delen. De winnaars van de vier cadeaukaarten krijgen in de week van Hemelvaart bericht via de mail. 

De komende dagen kunnen we weer veel zon verwachten! Dan is er natuurlijk niks fijner dan in je tuin of op je balkon te gaan zitten en te genieten van de heerlijke zonnestralen. Hoewel we vanwege het coronavirus nu allemaal thuis moeten blijven, is dit wel dé kans om je buitenruimte een make-over te geven en onderhoud te verrichten. Ben jij druk bezig met het (online) shoppen van nieuwe tuinartikelen? Of ben je dagelijks aan het tuinieren? Wij willen het weten! Doe mee aan ons Grote Tuin-onderzoek en maak kans op 4x een cadeaukaart t.w.v. €250,- van Kees Smit Tuinmeubelen! 

Vergeet ook niet om onze Biano.nl Facebook & Groen Leven Facebook te liken om extra kans te maken!
* Op deze actie zijn de winactie voorwaarden van toepassing. De winactie loopt t/m 17 mei 2020 en de winnaar wordt per mail benaderd. Persoonlijke gegevens die wij ontvangen zullen anoniem blijven. Uitkomsten worden enkel gepubliceerd door middel van percentages op basis van het aantal respondenten.